Turqi/ Prezantohen librat e dy autorëve shqiptarë

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Turqi/ Prezantohen librat e dy autorëve shqiptarë

Në “Ataturk Librari Taksim” u prezantuan pak ditë më parë në një aktivitet të këndshëm përkthimet në gjuhën turke të dy shkrimtarëve shqiptarë, Besnik Mustafaj dhe Ahmet Prençi. Mes komunitetit shqiptar dhe admiruesve të tjerë të letërsisë shqiptare u prezantuan dy librat  “Shqipëria: mes krimeve dhe mrekullive” i Besnik Mustafajt dhe “Anya” e Ahmet Prençit.

“Falenderojmë të gjithë dashamirët e librit që morën pjesë, anëtarë të vlefshëm të komunitetit shqiptar dhe miqtë e tyre” thuhet në njoftimin e shoqatës “Vatra” të Stambollit.

 

Në “Ataturk Librari Taksim” u prezantuan pak ditë më parë në një aktivitet të këndshëm përkthimet në gjuhën turke të dy shkrimtarëve shqiptarë, Besnik Mustafaj dhe Ahmet Prençi. Mes komunitetit shqiptar dhe admiruesve të tjerë të letërsisë shqiptare u prezantuan dy librat  “Shqipëria: mes krimeve dhe mrekullive” i Besnik Mustafajt dhe “Anya” e Ahmet Prençit.

“Falenderojmë të gjithë dashamirët e librit që morën pjesë, anëtarë të vlefshëm të komunitetit shqiptar dhe miqtë e tyre” thuhet në njoftimin e shoqatës “Vatra” të Stambollit.

 

Në “Ataturk Librari Taksim” u prezantuan pak ditë më parë në një aktivitet të këndshëm përkthimet në gjuhën turke të dy shkrimtarëve shqiptarë, Besnik Mustafaj dhe Ahmet Prençi. Mes komunitetit shqiptar dhe admiruesve të tjerë të letërsisë shqiptare u prezantuan dy librat  “Shqipëria: mes krimeve dhe mrekullive” i Besnik Mustafajt dhe “Anya” e Ahmet Prençit.

“Falenderojmë të gjithë dashamirët e librit që morën pjesë, anëtarë të vlefshëm të komunitetit shqiptar dhe miqtë e tyre” thuhet në njoftimin e shoqatës “Vatra” të Stambollit.