SHBA/ Fadil Berisha bëhet pjesë e kompanisë gjigande, Nasdaq

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

SHBA/ Fadil Berisha bëhet pjesë e kompanisë gjigande, Nasdaq

Fotografi i njohur shqiptar Fadil Berisha i cili prej vitesh jeton dhe punon në SHBA, numëron në portofolin e tij artistik suksese të njëpasnjëshme.

Ditët e fundit fotografi është bërë pjesë e kompanisë globale Nasdaq, dhe kjo arritje do të jetë padyshim një gur i artë në karrierën e tij.

Lajmin e ka bërë publik vetë Berisha nëpërmjet një postimi në rrjetin social Instagram,

“Faleminderit për mikpritjen Nasdaq”, ka shkruar ai përkrah disa fotografive nga momentet e mikpritjes që kompania globale i ka bërë fotografit.

Nasdaq është një kompani teknologjike globale që përkrah rritjen gjithëpërfshirës, duke krijuar mundësi për tregje dhe ekonomi të të gjitha llojeve.

Fotografi i njohur shqiptar Fadil Berisha i cili prej vitesh jeton dhe punon në SHBA, numëron në portofolin e tij artistik suksese të njëpasnjëshme.

Ditët e fundit fotografi është bërë pjesë e kompanisë globale Nasdaq, dhe kjo arritje do të jetë padyshim një gur i artë në karrierën e tij.

Lajmin e ka bërë publik vetë Berisha nëpërmjet një postimi në rrjetin social Instagram,

“Faleminderit për mikpritjen Nasdaq”, ka shkruar ai përkrah disa fotografive nga momentet e mikpritjes që kompania globale i ka bërë fotografit.

Nasdaq është një kompani teknologjike globale që përkrah rritjen gjithëpërfshirës, duke krijuar mundësi për tregje dhe ekonomi të të gjitha llojeve.