Ngriti Luiza Gegën në majën e Europës, Stërmasi “Trajneri Europian i Vitit“

E premte, 9 Dhjetor, 2022
E premte, 9 Dhjetor, 2022

Ngriti Luiza Gegën në majën e Europës, Stërmasi “Trajneri Europian i Vitit“

Luiza Gega ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm këtë vit, duke ngritur lart emrin e saj dhe të Shqipërisë. Atletja shqiptare shkoi në majën e Europës, duke arritur të fitojë edhe medalje ari në Kampionatin Europian të Atletikës. Por pas arritjeve të saj fshihet trajneri Taulant Stërmasi. I cili ka bërë një punë të jashtëzakonshme stërvitore me Luiza Gegën, duke arritur t’i marrë maksimumin. Puna e tij është vlerësuar nga Federata Europiane e cila e shpalli trajnerin europian të vitit.

Ka qenë vetë Gega e cila ka shpërndarë lajmin përmes llogarisë së saj në “Instagram”, ku përgëzon trajnerin Stërmasi për këtë vlerësim të madh

Luiza Gega ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm këtë vit, duke ngritur lart emrin e saj dhe të Shqipërisë. Atletja shqiptare shkoi në majën e Europës, duke arritur të fitojë edhe medalje ari në Kampionatin Europian të Atletikës. Por pas arritjeve të saj fshihet trajneri Taulant Stërmasi. I cili ka bërë një punë të jashtëzakonshme stërvitore me Luiza Gegën, duke arritur t’i marrë maksimumin. Puna e tij është vlerësuar nga Federata Europiane e cila e shpalli trajnerin europian të vitit.

Ka qenë vetë Gega e cila ka shpërndarë lajmin përmes llogarisë së saj në “Instagram”, ku përgëzon trajnerin Stërmasi për këtë vlerësim të madh