Grevë në Itali/ Ja fluturimet me Tiranën që anulohen ditën e sotme

E diel, 21 Prill, 2024
E diel, 21 Prill, 2024

Grevë në Itali/ Ja fluturimet me Tiranën që anulohen ditën e sotme

TIA njofton se si pasojë e grevës së personelit të trafikut ajror në Itali, fluturimet drejt dhe nga aeroportet e Italisë  Bari, Bolonja, Ankona, Bergamo, Verona, Milano Malpensa, Genova, Rimini, Roma për  në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA) do të anulohen për ditën e sotme. Nga ky njoftim përjashtohen: Fluturimet Ambulancë, Medvac, Fluturimet e Kërkim Shpëtimit dhe Fluturimet Humanitare.

TIA gjithashtu i këshillon pasagjerëve që kanë fluturim sot drejt destinacioneve të mësipërme të komunikojnë paraprakisht me kompanitë ajrore respektive për të verifikuar statusin e fluturimit të tyre para se të nisen për në aeroport.

TIA njofton se si pasojë e grevës së personelit të trafikut ajror në Itali, fluturimet drejt dhe nga aeroportet e Italisë  Bari, Bolonja, Ankona, Bergamo, Verona, Milano Malpensa, Genova, Rimini, Roma për  në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA) do të anulohen për ditën e sotme. Nga ky njoftim përjashtohen: Fluturimet Ambulancë, Medvac, Fluturimet e Kërkim Shpëtimit dhe Fluturimet Humanitare.

TIA gjithashtu i këshillon pasagjerëve që kanë fluturim sot drejt destinacioneve të mësipërme të komunikojnë paraprakisht me kompanitë ajrore respektive për të verifikuar statusin e fluturimit të tyre para se të nisen për në aeroport.

TIA njofton se si pasojë e grevës së personelit të trafikut ajror në Itali, fluturimet drejt dhe nga aeroportet e Italisë  Bari, Bolonja, Ankona, Bergamo, Verona, Milano Malpensa, Genova, Rimini, Roma për  në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA) do të anulohen për ditën e sotme. Nga ky njoftim përjashtohen: Fluturimet Ambulancë, Medvac, Fluturimet e Kërkim Shpëtimit dhe Fluturimet Humanitare.

TIA gjithashtu i këshillon pasagjerëve që kanë fluturim sot drejt destinacioneve të mësipërme të komunikojnë paraprakisht me kompanitë ajrore respektive për të verifikuar statusin e fluturimit të tyre para se të nisen për në aeroport.