Austri/ Hapet panairi i Bizneseve Shqiptare në Vjenë

E mërkurë, 29 Mars, 2023
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Austri/ Hapet panairi i Bizneseve Shqiptare në Vjenë

Është çelur ditën e djeshme në Vjenë panairi i Bizneseve Shqiptare të Austrisë. Ky është një event i rrallë, që bizneset shqiptare prezantohen së bashku para publikut në kryeqytetin austriak organizuar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Austri.

Punën e tyre do ta rreth 60 biznese shqiptare që veprojnë në Austri duke filluar nga gastronomia, hoteleria, ndërtimtaria, mediat, it- design, imobile, estetikë.

Si pjesë e panairit do të jetë edhe libri / katalogu, ku do të prezantohen firmat pjesëmarrëse të panairit, i cili do t’u shpërndahet vizitorëve.

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, Yll Blakaj, ka thënë se kjo është një mundësi e mirë që bizneset janë pjesë e këtij rrjeti që të prezantojnë punët dhe aktivitet e tyre.

“Gjithashtu është mundësi e mirë për komunitetin tonë në Diasporë që t’i vizitojnë firmat shqiptare dhe të njihen me veprimtarinë e tyre. Presim që këto takime të sjellin rezultate dhe nga panairi te krijohen bashkëpunime të reja mes të bizneseve, gjithashtu mes bizneseve dhe qytetarëve tonë në Diasporë”, ka thënë Blakaj.

“Ftojmë qytetarët shqiptarë dhe bizneset, edhe nëse nuk janë pjesëmarrëse në panair të na vizitojnë dhe të shfrytëzojnë këtë organizim të mirë”.

Në panair marrin pjesë edhe 15 kompani nga Kosova.

 

Është çelur ditën e djeshme në Vjenë panairi i Bizneseve Shqiptare të Austrisë. Ky është një event i rrallë, që bizneset shqiptare prezantohen së bashku para publikut në kryeqytetin austriak organizuar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Austri.

Punën e tyre do ta rreth 60 biznese shqiptare që veprojnë në Austri duke filluar nga gastronomia, hoteleria, ndërtimtaria, mediat, it- design, imobile, estetikë.

Si pjesë e panairit do të jetë edhe libri / katalogu, ku do të prezantohen firmat pjesëmarrëse të panairit, i cili do t’u shpërndahet vizitorëve.

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri, Yll Blakaj, ka thënë se kjo është një mundësi e mirë që bizneset janë pjesë e këtij rrjeti që të prezantojnë punët dhe aktivitet e tyre.

“Gjithashtu është mundësi e mirë për komunitetin tonë në Diasporë që t’i vizitojnë firmat shqiptare dhe të njihen me veprimtarinë e tyre. Presim që këto takime të sjellin rezultate dhe nga panairi te krijohen bashkëpunime të reja mes të bizneseve, gjithashtu mes bizneseve dhe qytetarëve tonë në Diasporë”, ka thënë Blakaj.

“Ftojmë qytetarët shqiptarë dhe bizneset, edhe nëse nuk janë pjesëmarrëse në panair të na vizitojnë dhe të shfrytëzojnë këtë organizim të mirë”.

Në panair marrin pjesë edhe 15 kompani nga Kosova.