Foto Dite/Komuniteti shqiptar në festivalin rajonal të Emigrantëve në Argjentinë

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

Foto Dite/Komuniteti shqiptar në festivalin rajonal të Emigrantëve në Argjentinë

Këtë të shtunë dhe të diel në Argjentinë është mbajtur edicioni i 45  i festivalit Rajonal të Emigrantëve.

Në çadrën e emigrantëve të ngritur në Montevideo për këtë rast kanë interpretuar vallëzimet e tyre  tradicionale të vendit të origjinës komunitete pjesëmarrës. Edhe Shqipëria ishte pjesëmarrëse me përfaqësuesen e saj Ludmila Vega (grupmosha e fëmijëve).

 

 

 

Lexo edhe: Argjentinë/ Përfaqësueset e komunitetit shqiptar në paradën e emigrantëve

 

Këtë të shtunë dhe të diel në Argjentinë është mbajtur edicioni i 45  i festivalit Rajonal të Emigrantëve.

Në çadrën e emigrantëve të ngritur në Montevideo për këtë rast kanë interpretuar vallëzimet e tyre  tradicionale të vendit të origjinës komunitete pjesëmarrës. Edhe Shqipëria ishte pjesëmarrëse me përfaqësuesen e saj Ludmila Vega (grupmosha e fëmijëve).

 

 

 

Lexo edhe: Argjentinë/ Përfaqësueset e komunitetit shqiptar në paradën e emigrantëve