Britani/ Shoqata Ardhmëria hap dyert e shkollës shqipe

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

Britani/ Shoqata Ardhmëria hap dyert e shkollës shqipe

Ditën e shtunë më 1 tetor Shoqata Ardhmëria hapi dyert për fillimin e mësimit të gjuhës shqipe për këtë vit shkollor.

Shoqata Ardhmëria ofron edukim të plotë të gjuhës dhe kulturës shqiptare për fëmijët shqiptarë. Klasa shqipe në 3 nivele të ndryshme:

1-klasa e parashkollorëve (5-6 vjeç)

2-klasa e Abetares (6-9 vjeç)

3-klasa e nivelit të dytë dhe të tretë. (10-15 vjeç)

Në programin tonë përfshihen:

– Mësimdhënia e gjuhës shqipe.

– Aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore për fëmijët me qëllim që të jenë të shëndetshëm dhe të krijojnë dashuri për vendin dhe kulturën e tyre si vallet tradicionale shqiptare.

– Organizohen aktivitete kulturore për të festuar festat kombëtare.

– Ofrohen këshilla për nevojat personale e ekonomike të komunitetit shqiptar.

– Ofrohen aktivite të ndryshme edukimi  dhe programe për të forcuar konfidencën e femrës shqiptare duke i mundësuar stabilizim të plotë në Londër.

Adresa e shkollës

St Augustine’s CE High School
Oxford Rd, North Maida Vale
London NW6 5SN
Orari i shkollës: 11.00 me 14.00 ( 11am – 2pm )

Ditën e shtunë më 1 tetor Shoqata Ardhmëria hapi dyert për fillimin e mësimit të gjuhës shqipe për këtë vit shkollor.

Shoqata Ardhmëria ofron edukim të plotë të gjuhës dhe kulturës shqiptare për fëmijët shqiptarë. Klasa shqipe në 3 nivele të ndryshme:

1-klasa e parashkollorëve (5-6 vjeç)

2-klasa e Abetares (6-9 vjeç)

3-klasa e nivelit të dytë dhe të tretë. (10-15 vjeç)

Në programin tonë përfshihen:

– Mësimdhënia e gjuhës shqipe.

– Aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore për fëmijët me qëllim që të jenë të shëndetshëm dhe të krijojnë dashuri për vendin dhe kulturën e tyre si vallet tradicionale shqiptare.

– Organizohen aktivitete kulturore për të festuar festat kombëtare.

– Ofrohen këshilla për nevojat personale e ekonomike të komunitetit shqiptar.

– Ofrohen aktivite të ndryshme edukimi  dhe programe për të forcuar konfidencën e femrës shqiptare duke i mundësuar stabilizim të plotë në Londër.

Adresa e shkollës

St Augustine’s CE High School
Oxford Rd, North Maida Vale
London NW6 5SN
Orari i shkollës: 11.00 me 14.00 ( 11am – 2pm )