Wizz Air prezanton linjën direkte Tiranë-Athinë

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

Wizz Air prezanton linjën direkte Tiranë-Athinë

Linja ajrore Wizz Air, njoftoi  nisjen e një linje të re nga Tirana në Athinë, Greqi. Kështu, vendlindja e demokracisë, me plot monumente historike, dhe shtëpia e mijra emigrantëve shqiptarë, tani është më pranë. Linjat e reja do të hapin mundësi të reja për udhëtarët shqiptarë. Linjat e reja me tarifa të ulta janë tashmë në shitje në www.wizzair.com dhe nëpërmjet aplikacionit celular WIZZ me tarifa që fillojnë nga 19,99 euro*.

Evelin Jeckel, Drejtuese e Rrjetit në Wizz Air, thaWizz Air po përpiqet vazhdimisht të zgjerojë rrjetin e saj të rrugëve nga Shqipëria, dhe të ofrojë destinacione të reja në Evropë e më gjerë. Jemi të lumtur të njoftojmë zgjerimin e rrjetit tonë të rrugëve nga Tirana, duke shtuar edhe një destinacion të ri, këtë herë Athinë, Greqi. Dhe jam e kënaqur, që tashmë mund të lidhim edhe kryeqytetin grek me tregun shqiptar, që është kaq i rëndësishëm për ne, dhe të ndihmojmë klientët tanë shqiptarë të shijojnë tarifat tona të ulta, duke u bërë kështu frymëzim për rrugëtimet e ardhshme. Jemi të lumtur t’i mirëpresim pasagjerët në bordin e avionëve tanë modernë, nga Tirana në Athinë.”

Linja ajrore Wizz Air, njoftoi  nisjen e një linje të re nga Tirana në Athinë, Greqi. Kështu, vendlindja e demokracisë, me plot monumente historike, dhe shtëpia e mijra emigrantëve shqiptarë, tani është më pranë. Linjat e reja do të hapin mundësi të reja për udhëtarët shqiptarë. Linjat e reja me tarifa të ulta janë tashmë në shitje në www.wizzair.com dhe nëpërmjet aplikacionit celular WIZZ me tarifa që fillojnë nga 19,99 euro*.

Evelin Jeckel, Drejtuese e Rrjetit në Wizz Air, thaWizz Air po përpiqet vazhdimisht të zgjerojë rrjetin e saj të rrugëve nga Shqipëria, dhe të ofrojë destinacione të reja në Evropë e më gjerë. Jemi të lumtur të njoftojmë zgjerimin e rrjetit tonë të rrugëve nga Tirana, duke shtuar edhe një destinacion të ri, këtë herë Athinë, Greqi. Dhe jam e kënaqur, që tashmë mund të lidhim edhe kryeqytetin grek me tregun shqiptar, që është kaq i rëndësishëm për ne, dhe të ndihmojmë klientët tanë shqiptarë të shijojnë tarifat tona të ulta, duke u bërë kështu frymëzim për rrugëtimet e ardhshme. Jemi të lumtur t’i mirëpresim pasagjerët në bordin e avionëve tanë modernë, nga Tirana në Athinë.”