Tragjike në Francë, dy shqiptarë humbin jetën në një aksident

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Tragjike në Francë, dy shqiptarë humbin jetën në një aksident

Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë të mërkurë në Evires, komunë e Filliere, në Francë. Bëhet me dije se dy makina janë përplasur me njëra -tjetrën.

Sipas autoriteteve humbja e kontrollit të një prej automjeteve ishte shkaku i ngjarjes, që më pas ka hyrë në korsinë e kundërt dhe është përplasur nga një makinë që po afrohej.

Në një prej makinave po udhëtonin dy meshkuj të moshës 33 dhe 44-vjeç me origjinë shqiptare të cilët kanë vdekur në vend si pasojë e përplasjes së fortë.

Me gjithë ndërhyrjen e zjarrfikësve dhe ekipit mjekësor nga Smur, mjekët ka mundur të konfirmojë vetëm vdekjen e tyre.

Sakaq policia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të rrethanave të aksidentit.

Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë të mërkurë në Evires, komunë e Filliere, në Francë. Bëhet me dije se dy makina janë përplasur me njëra -tjetrën.

Sipas autoriteteve humbja e kontrollit të një prej automjeteve ishte shkaku i ngjarjes, që më pas ka hyrë në korsinë e kundërt dhe është përplasur nga një makinë që po afrohej.

Në një prej makinave po udhëtonin dy meshkuj të moshës 33 dhe 44-vjeç me origjinë shqiptare të cilët kanë vdekur në vend si pasojë e përplasjes së fortë.

Me gjithë ndërhyrjen e zjarrfikësve dhe ekipit mjekësor nga Smur, mjekët ka mundur të konfirmojë vetëm vdekjen e tyre.

Sakaq policia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të rrethanave të aksidentit.

Një aksident i rëndë ka ndodhur këtë të mërkurë në Evires, komunë e Filliere, në Francë. Bëhet me dije se dy makina janë përplasur me njëra -tjetrën.

Sipas autoriteteve humbja e kontrollit të një prej automjeteve ishte shkaku i ngjarjes, që më pas ka hyrë në korsinë e kundërt dhe është përplasur nga një makinë që po afrohej.

Në një prej makinave po udhëtonin dy meshkuj të moshës 33 dhe 44-vjeç me origjinë shqiptare të cilët kanë vdekur në vend si pasojë e përplasjes së fortë.

Me gjithë ndërhyrjen e zjarrfikësve dhe ekipit mjekësor nga Smur, mjekët ka mundur të konfirmojë vetëm vdekjen e tyre.

Sakaq policia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të rrethanave të aksidentit.