Udhëtimet dimërore/Të gjitha linjat ajrore anulojnë fluturimet deri në mars 2023

E premte, 29 Shtator, 2023
E premte, 29 Shtator, 2023

Udhëtimet dimërore/Të gjitha linjat ajrore anulojnë fluturimet deri në mars 2023

Shumë kompani ajrore në të gjithë botën kanë vendosur të ulin kostot e tyre duke reduktuar ndjeshëm numrin e fluturimeve dimërore
Lufthansa-konfirmoi sot se do të heqë disa fluturime nga orari i saj dimëror nga tani deri më 26 mars 2023. Deri më tani linja ajrore nuk ka konfirmuar se sa do të anulohen, por thotë se kjo është për shkak të mungesës së stafit, veçanërisht në Aeroportin e Frankfurtit. Lufthansa gjithashtu mund të bëjë disa ndryshime në oraret e fluturimeve nga tetori.

British Airways (BA)- ka njoftuar se do të anulonte më shumë se 1000 fluturime përpara 29 tetorit . Edhe 10,000 fluturime të tjera po anulohen nga orari i BA midis 29 tetorit dhe marsit të vitit të ardhshëm. Ai përbën rreth 8 për qind të orarit të linjës ajrore gjatë kësaj periudhe kohore.

Wizz Air –Linja ajrore hungareze me kosto të ulët Wizz Air po anulon pothuajse të gjitha fluturimet e saj nga aeroporti i Cardiff, Uells nga shtatori për më shumë se gjashtë muaj. Kjo përfshin shërbimet për destinacionet e njohura evropiane të pushimeve si Alicante, Korfuzi dhe Lanzarote, si dhe disa vende më larg. Vetëm dy destinacione do të vazhdojnë të shohin shërbime nga Aeroporti i Kardifit – Milano dhe Bukureshti.

American Airlines- planifikon të shkurtojë më shumë se 29,000 fluturime në nëntor në një përpjekje për të reduktuar ndërprerjen dhe për të shmangur kaosin e udhëtimeve.

Delta-Linja ajrore amerikane Delta po shkurton gjithashtu më shumë se 4,000 fluturime në nëntor për shkak të mungesës së stafit të shkaktuar nga një numër i papritur i punëtorëve që thërrasin të sëmurë.

Por një linjë ajrore po përfiton nga anulimet duke rritur numrin e saj të fluturimeve. Ryanair sapo ka shtuar më shumë se një milion vende në orarin e saj dimëror në MB.“Ndërsa BA po anulon tetë për qind të orarit të tyre dimëror për shkak të mungesës së stafit dhe kufizimeve të kapacitetit të ‘Hopeless Heathrow’, Ryanair tani po shton më shumë kapacitet në orarin tonë më të madh ndonjëherë dimëror,” tha CEO Michael O’Leary në një deklaratë.
Linja ajrore po shton shërbime në dhe nga 20 aeroporte në Mbretërinë e Bashkuar duke përfshirë Manchester, Gatwick dhe Stansted. Ryanair thotë se objektivi për numrin e përgjithshëm të pasagjerëve këtë vit është rritur nga 165 milionë në 166.5 milionë. /euronews/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shumë kompani ajrore në të gjithë botën kanë vendosur të ulin kostot e tyre duke reduktuar ndjeshëm numrin e fluturimeve dimërore
Lufthansa-konfirmoi sot se do të heqë disa fluturime nga orari i saj dimëror nga tani deri më 26 mars 2023. Deri më tani linja ajrore nuk ka konfirmuar se sa do të anulohen, por thotë se kjo është për shkak të mungesës së stafit, veçanërisht në Aeroportin e Frankfurtit. Lufthansa gjithashtu mund të bëjë disa ndryshime në oraret e fluturimeve nga tetori.

British Airways (BA)- ka njoftuar se do të anulonte më shumë se 1000 fluturime përpara 29 tetorit . Edhe 10,000 fluturime të tjera po anulohen nga orari i BA midis 29 tetorit dhe marsit të vitit të ardhshëm. Ai përbën rreth 8 për qind të orarit të linjës ajrore gjatë kësaj periudhe kohore.

Wizz Air –Linja ajrore hungareze me kosto të ulët Wizz Air po anulon pothuajse të gjitha fluturimet e saj nga aeroporti i Cardiff, Uells nga shtatori për më shumë se gjashtë muaj. Kjo përfshin shërbimet për destinacionet e njohura evropiane të pushimeve si Alicante, Korfuzi dhe Lanzarote, si dhe disa vende më larg. Vetëm dy destinacione do të vazhdojnë të shohin shërbime nga Aeroporti i Kardifit – Milano dhe Bukureshti.

American Airlines- planifikon të shkurtojë më shumë se 29,000 fluturime në nëntor në një përpjekje për të reduktuar ndërprerjen dhe për të shmangur kaosin e udhëtimeve.

Delta-Linja ajrore amerikane Delta po shkurton gjithashtu më shumë se 4,000 fluturime në nëntor për shkak të mungesës së stafit të shkaktuar nga një numër i papritur i punëtorëve që thërrasin të sëmurë.

Por një linjë ajrore po përfiton nga anulimet duke rritur numrin e saj të fluturimeve. Ryanair sapo ka shtuar më shumë se një milion vende në orarin e saj dimëror në MB.“Ndërsa BA po anulon tetë për qind të orarit të tyre dimëror për shkak të mungesës së stafit dhe kufizimeve të kapacitetit të ‘Hopeless Heathrow’, Ryanair tani po shton më shumë kapacitet në orarin tonë më të madh ndonjëherë dimëror,” tha CEO Michael O’Leary në një deklaratë.
Linja ajrore po shton shërbime në dhe nga 20 aeroporte në Mbretërinë e Bashkuar duke përfshirë Manchester, Gatwick dhe Stansted. Ryanair thotë se objektivi për numrin e përgjithshëm të pasagjerëve këtë vit është rritur nga 165 milionë në 166.5 milionë. /euronews/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shumë kompani ajrore në të gjithë botën kanë vendosur të ulin kostot e tyre duke reduktuar ndjeshëm numrin e fluturimeve dimërore
Lufthansa-konfirmoi sot se do të heqë disa fluturime nga orari i saj dimëror nga tani deri më 26 mars 2023. Deri më tani linja ajrore nuk ka konfirmuar se sa do të anulohen, por thotë se kjo është për shkak të mungesës së stafit, veçanërisht në Aeroportin e Frankfurtit. Lufthansa gjithashtu mund të bëjë disa ndryshime në oraret e fluturimeve nga tetori.

British Airways (BA)- ka njoftuar se do të anulonte më shumë se 1000 fluturime përpara 29 tetorit . Edhe 10,000 fluturime të tjera po anulohen nga orari i BA midis 29 tetorit dhe marsit të vitit të ardhshëm. Ai përbën rreth 8 për qind të orarit të linjës ajrore gjatë kësaj periudhe kohore.

Wizz Air –Linja ajrore hungareze me kosto të ulët Wizz Air po anulon pothuajse të gjitha fluturimet e saj nga aeroporti i Cardiff, Uells nga shtatori për më shumë se gjashtë muaj. Kjo përfshin shërbimet për destinacionet e njohura evropiane të pushimeve si Alicante, Korfuzi dhe Lanzarote, si dhe disa vende më larg. Vetëm dy destinacione do të vazhdojnë të shohin shërbime nga Aeroporti i Kardifit – Milano dhe Bukureshti.

American Airlines- planifikon të shkurtojë më shumë se 29,000 fluturime në nëntor në një përpjekje për të reduktuar ndërprerjen dhe për të shmangur kaosin e udhëtimeve.

Delta-Linja ajrore amerikane Delta po shkurton gjithashtu më shumë se 4,000 fluturime në nëntor për shkak të mungesës së stafit të shkaktuar nga një numër i papritur i punëtorëve që thërrasin të sëmurë.

Por një linjë ajrore po përfiton nga anulimet duke rritur numrin e saj të fluturimeve. Ryanair sapo ka shtuar më shumë se një milion vende në orarin e saj dimëror në MB.“Ndërsa BA po anulon tetë për qind të orarit të tyre dimëror për shkak të mungesës së stafit dhe kufizimeve të kapacitetit të ‘Hopeless Heathrow’, Ryanair tani po shton më shumë kapacitet në orarin tonë më të madh ndonjëherë dimëror,” tha CEO Michael O’Leary në një deklaratë.
Linja ajrore po shton shërbime në dhe nga 20 aeroporte në Mbretërinë e Bashkuar duke përfshirë Manchester, Gatwick dhe Stansted. Ryanair thotë se objektivi për numrin e përgjithshëm të pasagjerëve këtë vit është rritur nga 165 milionë në 166.5 milionë. /euronews/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.