Buletini informativ korrik 2022 i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

E martë, 16 Gusht, 2022
E martë, 16 Gusht, 2022

Buletini informativ korrik 2022 i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka publikuar buletinin e saj mujor. Një përmbledhje e informacioneve dhe aktivitete që ka realizuar gjatë muajit korrik si dhe informacione të tjera utilitare.

Çdo muaj Gazeta “Diaspora Shqiptare” në bashkëpunim me Dhomën e Biznesit të Diasporës do të sjellë këtë buletin informativ për të gjithë sipërmarrësit shqiptar kudo që ndodhen dhe lexuesit e interesuar.

Përmbledhjen Mujore Informative nga Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare mund ta lexoni të plotë këtu:

Newsletter #7 (Përmbledhje Mujore Informative)

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka publikuar buletinin e saj mujor. Një përmbledhje e informacioneve dhe aktivitete që ka realizuar gjatë muajit korrik si dhe informacione të tjera utilitare.

Çdo muaj Gazeta “Diaspora Shqiptare” në bashkëpunim me Dhomën e Biznesit të Diasporës do të sjellë këtë buletin informativ për të gjithë sipërmarrësit shqiptar kudo që ndodhen dhe lexuesit e interesuar.

Përmbledhjen Mujore Informative nga Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare mund ta lexoni të plotë këtu:

Newsletter #7 (Përmbledhje Mujore Informative)

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.