Thirrje për plotësimin e anketës “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës”

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

Thirrje për plotësimin e anketës “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës”

Organizata “Germin” është duke realizuar hulumtim “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare”, i cili ka për qëllim të hedhë dritë mbi kapacitetet investues financiar të Diasporës, llojeve të investimeve si dhe vullnetin aktual të saj për të investuar në Kosovë.

Ndaj ka realizuar edhe një anketë e cila mund të plotësohet online këtu:

https://www.surveymonkey.com/r/7WKJRRJ?lang=sq&fbclid=IwAR3gewO1pYOqPCirvDt8S33BaSrawGGYfgY-p-xUNmgGTGZNZuhL26_3oUw

Plotësimi i anketës zgjat vetëm pak minuta ndërsa të gjithë të dhënat e juaja do të jenë konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllim të këtij hulumtimi.

Duke pasur parasysh fokusin anketa duhet të plotësohet vetëm nga shqiptarët e Kosovës që jetojnë në Diasporë dhe mund të plotësohet në një nga tri gjuhët shqip, anglisht dhe gjermanisht.

Hulumtimi “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare” realizohet në kuadër të projektit “Veprimi i Komunave për Riintegrim dhe Diasporë” – MARDI të Caritas Switzerland in Kosovo.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Organizata “Germin” është duke realizuar hulumtim “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare”, i cili ka për qëllim të hedhë dritë mbi kapacitetet investues financiar të Diasporës, llojeve të investimeve si dhe vullnetin aktual të saj për të investuar në Kosovë.

Ndaj ka realizuar edhe një anketë e cila mund të plotësohet online këtu:

https://www.surveymonkey.com/r/7WKJRRJ?lang=sq&fbclid=IwAR3gewO1pYOqPCirvDt8S33BaSrawGGYfgY-p-xUNmgGTGZNZuhL26_3oUw

Plotësimi i anketës zgjat vetëm pak minuta ndërsa të gjithë të dhënat e juaja do të jenë konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllim të këtij hulumtimi.

Duke pasur parasysh fokusin anketa duhet të plotësohet vetëm nga shqiptarët e Kosovës që jetojnë në Diasporë dhe mund të plotësohet në një nga tri gjuhët shqip, anglisht dhe gjermanisht.

Hulumtimi “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare” realizohet në kuadër të projektit “Veprimi i Komunave për Riintegrim dhe Diasporë” – MARDI të Caritas Switzerland in Kosovo.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Organizata “Germin” është duke realizuar hulumtim “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare”, i cili ka për qëllim të hedhë dritë mbi kapacitetet investues financiar të Diasporës, llojeve të investimeve si dhe vullnetin aktual të saj për të investuar në Kosovë.

Ndaj ka realizuar edhe një anketë e cila mund të plotësohet online këtu:

https://www.surveymonkey.com/r/7WKJRRJ?lang=sq&fbclid=IwAR3gewO1pYOqPCirvDt8S33BaSrawGGYfgY-p-xUNmgGTGZNZuhL26_3oUw

Plotësimi i anketës zgjat vetëm pak minuta ndërsa të gjithë të dhënat e juaja do të jenë konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllim të këtij hulumtimi.

Duke pasur parasysh fokusin anketa duhet të plotësohet vetëm nga shqiptarët e Kosovës që jetojnë në Diasporë dhe mund të plotësohet në një nga tri gjuhët shqip, anglisht dhe gjermanisht.

Hulumtimi “Potenciali Ekonomik & Investues i Diasporës Kosovare” realizohet në kuadër të projektit “Veprimi i Komunave për Riintegrim dhe Diasporë” – MARDI të Caritas Switzerland in Kosovo.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.