Foto Dite/ Dasmë shqiptare në Bagnoo, New South Wales, Australi, në vitin 1944.

E mërkurë, 29 Mars, 2023
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Foto Dite/ Dasmë shqiptare në Bagnoo, New South Wales, Australi, në vitin 1944.

Një dasmë shqiptare në Bagnoo, New South Wales, Australi, në vitin 1944. Nga të dhënat e pakta mësohet se bëhet fjalë për një martesë të realizuar në komunitetin ortodoks shqiptar në Australi, i cili në ato vite ishte i vogël por egzistent.

Foto kotrezi e Micky Haxhiislami

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Një dasmë shqiptare në Bagnoo, New South Wales, Australi, në vitin 1944. Nga të dhënat e pakta mësohet se bëhet fjalë për një martesë të realizuar në komunitetin ortodoks shqiptar në Australi, i cili në ato vite ishte i vogël por egzistent.

Foto kotrezi e Micky Haxhiislami

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.