Gjermani/ Kompania ajrore mashtron shqiptarët, trazira në aeroport

E martë, 16 Gusht, 2022
E martë, 16 Gusht, 2022

Gjermani/ Kompania ajrore mashtron shqiptarët, trazira në aeroport

Në periudhën më të ngarkuar të fluturimeve drejt vendlindjes kompania Wizzair ka shkaktuar sërish probleme te udhëtarët shqiptar. Sipas DW 39 pasagjerë shqiptar që kishin prenotuar me këtë kompani udhëtimin drejt Shqipërisë nuk mund të udhëtonin dot mbrëmjen e së premtes nga Aeroporti i Friedrichshafenit.

Sipas të dhënave të fundit të policisë gjermane për këtë avion kishte 209 prenotime, ndërkohë që në dispozicion ishin 186 vende.

Për shkak të transferimeve të brendshme të prenotimit me Wizzair, 39 pasagjerë nuk mund të udhëtonin dot nga Aeroporti i Friedrichshafenit. Kjo ka shkaktuar trazira gjatë procesit të imbarkimit të pasagjerëve të shoqërisë së fluturimit,  Ëizzair. Në aeroport madje u desh ndërhyrja e policisë gjermane për të qetësuar pasagjerët e zemëruar. Për shkak të transferimeve të brendshme të prenotimit me Wizzair, 39 pasagjerë nuk mund të udhëtonin dot, për shkak se avioni ishte i tejmbushur. Kjo shkaktoi zemërim, britma dhe shumë pasagjerë refuzuan të largoheshin nga salla e pritjes.

Oficerët e policisë dhe doganës u desh të qetësonin masën e pasagjerëve të zemëruar. Një avion rezervë për pasagjerët e mbetur nuk pati. Qytetarë, të cilët kishin kryer një udhëtim disa orë për të ardhur në këtë aeroport duhet të linin sërish aeroportin.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në periudhën më të ngarkuar të fluturimeve drejt vendlindjes kompania Wizzair ka shkaktuar sërish probleme te udhëtarët shqiptar. Sipas DW 39 pasagjerë shqiptar që kishin prenotuar me këtë kompani udhëtimin drejt Shqipërisë nuk mund të udhëtonin dot mbrëmjen e së premtes nga Aeroporti i Friedrichshafenit.

Sipas të dhënave të fundit të policisë gjermane për këtë avion kishte 209 prenotime, ndërkohë që në dispozicion ishin 186 vende.

Për shkak të transferimeve të brendshme të prenotimit me Wizzair, 39 pasagjerë nuk mund të udhëtonin dot nga Aeroporti i Friedrichshafenit. Kjo ka shkaktuar trazira gjatë procesit të imbarkimit të pasagjerëve të shoqërisë së fluturimit,  Ëizzair. Në aeroport madje u desh ndërhyrja e policisë gjermane për të qetësuar pasagjerët e zemëruar. Për shkak të transferimeve të brendshme të prenotimit me Wizzair, 39 pasagjerë nuk mund të udhëtonin dot, për shkak se avioni ishte i tejmbushur. Kjo shkaktoi zemërim, britma dhe shumë pasagjerë refuzuan të largoheshin nga salla e pritjes.

Oficerët e policisë dhe doganës u desh të qetësonin masën e pasagjerëve të zemëruar. Një avion rezervë për pasagjerët e mbetur nuk pati. Qytetarë, të cilët kishin kryer një udhëtim disa orë për të ardhur në këtë aeroport duhet të linin sërish aeroportin.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.