Greqi/ Mbante fëmijët në kushte çnjerëzore, gjykata dënon 30 vjeçaren shqiptare

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Greqi/ Mbante fëmijët në kushte çnjerëzore, gjykata dënon 30 vjeçaren shqiptare

Dënim 8 vjet për nënën 30-vieçare shqiptare që mbante fëmijët 2, 3 dhe 6 vjeç në shtëpi me buburreca dhe minj.

Gjykata greke ka dënuar gruan me dënimin më të ashpër për trajtimin çnjerëzor ndaj fëmijëve të saj, në një shtëpi horror ku mbeteshin ditë të tëra pa ushqim. Ngjarja u bë e njohur pak ditë më parë kur babai i fëmijëve 2 dhe 3 vjeç pasi 6 vjeçari është nga lidhje e mëparshme, shtetas grek dhe marinar në profesion u kthye pas 1 viti udhëtim dhe kërkoi të takojë fëmijët tek ish-bashkëshortja dhe i dashuri i saj 54 vjeçar, të cilët e ndoqën me dhunë pa e lejuar të shikojë asgjë. Me ndërhyrjen e fqinjve, organizatës për mbrojtjen e të miturve “Buzëqeshja e fëmijëve” dhe policinë u bë i mundur arrestimi i çiftit një javë më parë. Dëshmitë e frikshme se si babai pa të dalin buburreca nga goja e fëmijëve e se si qarkullonin nëpër Athunë si lypësa zbathur ka shkaktuar tmerr dhe tek vetë gjykatësja që gjatë seancës së sotme kërkoi të ndalojnë pamjet dhe dëshmitë e akuzave sepse nuk duronte dot më. Fëmijët kurohen akoma në spitalin për fëmijë të Athinës, ndërsa nëna shqiptare 30 vjeçare mori dënimin 8 vjet, dënimi më i lartë për dëmtime e moskujdesje të fëmijës në Greqi.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dënim 8 vjet për nënën 30-vieçare shqiptare që mbante fëmijët 2, 3 dhe 6 vjeç në shtëpi me buburreca dhe minj.

Gjykata greke ka dënuar gruan me dënimin më të ashpër për trajtimin çnjerëzor ndaj fëmijëve të saj, në një shtëpi horror ku mbeteshin ditë të tëra pa ushqim. Ngjarja u bë e njohur pak ditë më parë kur babai i fëmijëve 2 dhe 3 vjeç pasi 6 vjeçari është nga lidhje e mëparshme, shtetas grek dhe marinar në profesion u kthye pas 1 viti udhëtim dhe kërkoi të takojë fëmijët tek ish-bashkëshortja dhe i dashuri i saj 54 vjeçar, të cilët e ndoqën me dhunë pa e lejuar të shikojë asgjë. Me ndërhyrjen e fqinjve, organizatës për mbrojtjen e të miturve “Buzëqeshja e fëmijëve” dhe policinë u bë i mundur arrestimi i çiftit një javë më parë. Dëshmitë e frikshme se si babai pa të dalin buburreca nga goja e fëmijëve e se si qarkullonin nëpër Athunë si lypësa zbathur ka shkaktuar tmerr dhe tek vetë gjykatësja që gjatë seancës së sotme kërkoi të ndalojnë pamjet dhe dëshmitë e akuzave sepse nuk duronte dot më. Fëmijët kurohen akoma në spitalin për fëmijë të Athinës, ndërsa nëna shqiptare 30 vjeçare mori dënimin 8 vjet, dënimi më i lartë për dëmtime e moskujdesje të fëmijës në Greqi.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dënim 8 vjet për nënën 30-vieçare shqiptare që mbante fëmijët 2, 3 dhe 6 vjeç në shtëpi me buburreca dhe minj.

Gjykata greke ka dënuar gruan me dënimin më të ashpër për trajtimin çnjerëzor ndaj fëmijëve të saj, në një shtëpi horror ku mbeteshin ditë të tëra pa ushqim. Ngjarja u bë e njohur pak ditë më parë kur babai i fëmijëve 2 dhe 3 vjeç pasi 6 vjeçari është nga lidhje e mëparshme, shtetas grek dhe marinar në profesion u kthye pas 1 viti udhëtim dhe kërkoi të takojë fëmijët tek ish-bashkëshortja dhe i dashuri i saj 54 vjeçar, të cilët e ndoqën me dhunë pa e lejuar të shikojë asgjë. Me ndërhyrjen e fqinjve, organizatës për mbrojtjen e të miturve “Buzëqeshja e fëmijëve” dhe policinë u bë i mundur arrestimi i çiftit një javë më parë. Dëshmitë e frikshme se si babai pa të dalin buburreca nga goja e fëmijëve e se si qarkullonin nëpër Athunë si lypësa zbathur ka shkaktuar tmerr dhe tek vetë gjykatësja që gjatë seancës së sotme kërkoi të ndalojnë pamjet dhe dëshmitë e akuzave sepse nuk duronte dot më. Fëmijët kurohen akoma në spitalin për fëmijë të Athinës, ndërsa nëna shqiptare 30 vjeçare mori dënimin 8 vjet, dënimi më i lartë për dëmtime e moskujdesje të fëmijës në Greqi.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.