Solidariteti/ Mjekët shqiptarë ndihmojnë refugjatët ukrainas

E diel, 23 Qershor, 2024
E diel, 23 Qershor, 2024

Solidariteti/ Mjekët shqiptarë ndihmojnë refugjatët ukrainas

Mjekët shqiptarë që punojnë në vende të ndryshme të Europës prej disa ditësh janë organizuar dhe po japin ndihmën e tyre për refugjatët që ikin nga Ukraina. Të vendosur në kufirin polak ata pritet që të ofrojnë edhe ndërhyrje kirurgjikale për rastet që kanë marrë plagë të ndryshme.

Rëndësia e ndërhyrjes mjekësore të shpejt në disa raste është edhe jetë shpëtuese.

Ekipet e mjekëve shqiptarë, pjesë e Federatës së Mjekëve shqiptarë në Europë do të qëndrojnë në kufirin polak për disa javë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Mjekët shqiptarë që punojnë në vende të ndryshme të Europës prej disa ditësh janë organizuar dhe po japin ndihmën e tyre për refugjatët që ikin nga Ukraina. Të vendosur në kufirin polak ata pritet që të ofrojnë edhe ndërhyrje kirurgjikale për rastet që kanë marrë plagë të ndryshme.

Rëndësia e ndërhyrjes mjekësore të shpejt në disa raste është edhe jetë shpëtuese.

Ekipet e mjekëve shqiptarë, pjesë e Federatës së Mjekëve shqiptarë në Europë do të qëndrojnë në kufirin polak për disa javë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Mjekët shqiptarë që punojnë në vende të ndryshme të Europës prej disa ditësh janë organizuar dhe po japin ndihmën e tyre për refugjatët që ikin nga Ukraina. Të vendosur në kufirin polak ata pritet që të ofrojnë edhe ndërhyrje kirurgjikale për rastet që kanë marrë plagë të ndryshme.

Rëndësia e ndërhyrjes mjekësore të shpejt në disa raste është edhe jetë shpëtuese.

Ekipet e mjekëve shqiptarë, pjesë e Federatës së Mjekëve shqiptarë në Europë do të qëndrojnë në kufirin polak për disa javë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.