SHBA/Shoqata Shqiptaro Amerikane e Mjeksisë organizon më 27 mars Panair Shëndeti

E premte, 9 Qershor, 2023
E premte, 9 Qershor, 2023

SHBA/Shoqata Shqiptaro Amerikane e Mjeksisë organizon më 27 mars Panair Shëndeti

Shoqata Shqiptaro Amerikane e Mjeksisë njofton se të Dielën, 27 Mars, do të zhvillojë një Panair Shëndeti në zonën e New York City. Panairi është falas dhe është i hapur për këdo që do të vijë.

“Ne do të kemi mjekë të licencuar si dhe studentë të mjekësisë të cilët do të kryejnë kontrolle themelore shëndetësore dhe dentare. Praktikuesit mjekësorë flasin anglisht dhe shqip dhe ata do të jenë të lumtur të përgjigjen çdo pyetje që dikush mund të ketë. Ne inkurajojmë të gjithë ata që munden të marrin pjesë, si dhe kërkojmë që të ftojnë të gjithë ata që mund të përfitojnë nga kjo plus anëtar të familjes që ju mund të mendoni se mund të përfitojë nga ky panair. Më afër panairit, do të japim më shumë informacione” tha presidentja e shoqates Dr. Nora Gashi.

Ftohet i gjithë komuniteti shqiptar që të marrë pjesë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqata Shqiptaro Amerikane e Mjeksisë njofton se të Dielën, 27 Mars, do të zhvillojë një Panair Shëndeti në zonën e New York City. Panairi është falas dhe është i hapur për këdo që do të vijë.

“Ne do të kemi mjekë të licencuar si dhe studentë të mjekësisë të cilët do të kryejnë kontrolle themelore shëndetësore dhe dentare. Praktikuesit mjekësorë flasin anglisht dhe shqip dhe ata do të jenë të lumtur të përgjigjen çdo pyetje që dikush mund të ketë. Ne inkurajojmë të gjithë ata që munden të marrin pjesë, si dhe kërkojmë që të ftojnë të gjithë ata që mund të përfitojnë nga kjo plus anëtar të familjes që ju mund të mendoni se mund të përfitojë nga ky panair. Më afër panairit, do të japim më shumë informacione” tha presidentja e shoqates Dr. Nora Gashi.

Ftohet i gjithë komuniteti shqiptar që të marrë pjesë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqata Shqiptaro Amerikane e Mjeksisë njofton se të Dielën, 27 Mars, do të zhvillojë një Panair Shëndeti në zonën e New York City. Panairi është falas dhe është i hapur për këdo që do të vijë.

“Ne do të kemi mjekë të licencuar si dhe studentë të mjekësisë të cilët do të kryejnë kontrolle themelore shëndetësore dhe dentare. Praktikuesit mjekësorë flasin anglisht dhe shqip dhe ata do të jenë të lumtur të përgjigjen çdo pyetje që dikush mund të ketë. Ne inkurajojmë të gjithë ata që munden të marrin pjesë, si dhe kërkojmë që të ftojnë të gjithë ata që mund të përfitojnë nga kjo plus anëtar të familjes që ju mund të mendoni se mund të përfitojë nga ky panair. Më afër panairit, do të japim më shumë informacione” tha presidentja e shoqates Dr. Nora Gashi.

Ftohet i gjithë komuniteti shqiptar që të marrë pjesë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.