Gjermani/ Shoqata e Mjekëve shqiptarë organizon konferencë ndërkombëtare

E diel, 21 Prill, 2024
E diel, 21 Prill, 2024

Gjermani/ Shoqata e Mjekëve shqiptarë organizon konferencë ndërkombëtare

Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani  (Gesellschaft der albanischen Ärzte in Deutschland e.V. GARD) organizon më 21 maj 2022 konferencen 1 ditore ndërkombëtare interdisiplinore. Ku aktivitet organizohet në bashkëpunim me  Lidhjen e mjekëve shqiptarë në Zvicër (LMSHZ) dhe me suportin e Yess Pharma në Mynih (München).

Kjo konferencë është  e akredituar pranë dhomës së mjekut në Landin e Bavarisë.

Për të gjithë të interesuarit  pjesëmarrja është falas. Afati i regjistrimit është deri më

10.05.2022/ Dërgimi i abstrakteve mund të bëhet deri në datën 20.04.2022 në adresën  [email protected].

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani  (Gesellschaft der albanischen Ärzte in Deutschland e.V. GARD) organizon më 21 maj 2022 konferencen 1 ditore ndërkombëtare interdisiplinore. Ku aktivitet organizohet në bashkëpunim me  Lidhjen e mjekëve shqiptarë në Zvicër (LMSHZ) dhe me suportin e Yess Pharma në Mynih (München).

Kjo konferencë është  e akredituar pranë dhomës së mjekut në Landin e Bavarisë.

Për të gjithë të interesuarit  pjesëmarrja është falas. Afati i regjistrimit është deri më

10.05.2022/ Dërgimi i abstrakteve mund të bëhet deri në datën 20.04.2022 në adresën  [email protected].

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani  (Gesellschaft der albanischen Ärzte in Deutschland e.V. GARD) organizon më 21 maj 2022 konferencen 1 ditore ndërkombëtare interdisiplinore. Ku aktivitet organizohet në bashkëpunim me  Lidhjen e mjekëve shqiptarë në Zvicër (LMSHZ) dhe me suportin e Yess Pharma në Mynih (München).

Kjo konferencë është  e akredituar pranë dhomës së mjekut në Landin e Bavarisë.

Për të gjithë të interesuarit  pjesëmarrja është falas. Afati i regjistrimit është deri më

10.05.2022/ Dërgimi i abstrakteve mund të bëhet deri në datën 20.04.2022 në adresën  [email protected].

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.