3 vjetori i LSHG dhe një ditë dedikuar gruas dhe mësueses shqiptare në Greqi

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

3 vjetori i LSHG dhe një ditë dedikuar gruas dhe mësueses shqiptare në Greqi

Lidhja e Gruas Shqiptare në Greqi (Ένωση Αλβανιδων Γυναικών στην Ελλάδα), organizoi një mbrëmje festive me rastin e festës së mësuesve, atë të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, si edhe 3- vjetorit të themelimit të LGSHG.

Mbrëmja u hap nga nënkryetarja e Lidhjes znj. Enilda Ganolli, e me pas Kryetarja e Lidhjes znj. Mirjana Hasalla, bëri një bilanc të punës 3- vjeçare e objektivat për të ardhmen. Pjesëmarrja e gjerë dhe atmosfera e mrekullueshme, mirënjohjet që ju shpërndanë tre mësueseve të Gjuhës Shqipe dhe asaj angleze që japin mësim falas pranë organizatës tonë, recitimet e fëmijëve të klasave tona të Gjuhës Shqipe me vjersha kushtuar mësueseve dhe nënave, dhuratat e shumta, zbukuruan më shumë festën tonë. U vlerësuan mësueset, znj. Enilda Ganolli, znj.Jasmina Kotrri, dhe znj. Kozeta Caushaj.

Mirënjohje u shpërndanë gjithashtu edhe për aktiviste të tjera, për ndihmën e dhënë në të gjitha aktivitetet tona por sidomos ato të karakterit human, si zonjat Albana Shehu, Lumturi Mance, Irma Mertiraj, Eva Karaj, Diturie Zafirati, Naile Koritaj. Të ftuara ishin edhe inisiatoret e degës tonë të re të hapur në ishullin e Salaminës. Shprehim mirënjohjen e thellë për mësueset tona që me dashuri e sakrifica bëjnë të pamundurën, me përkushtim e patriotizëm për ruajtjen e gjuhës dhe identitetit. Me premtimin për tu takuar përsëri ju falenderojme nga zemra për pjesëmarrjen.

Nga Mirjana Hasalla

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Lidhja e Gruas Shqiptare në Greqi (Ένωση Αλβανιδων Γυναικών στην Ελλάδα), organizoi një mbrëmje festive me rastin e festës së mësuesve, atë të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, si edhe 3- vjetorit të themelimit të LGSHG.

Mbrëmja u hap nga nënkryetarja e Lidhjes znj. Enilda Ganolli, e me pas Kryetarja e Lidhjes znj. Mirjana Hasalla, bëri një bilanc të punës 3- vjeçare e objektivat për të ardhmen. Pjesëmarrja e gjerë dhe atmosfera e mrekullueshme, mirënjohjet që ju shpërndanë tre mësueseve të Gjuhës Shqipe dhe asaj angleze që japin mësim falas pranë organizatës tonë, recitimet e fëmijëve të klasave tona të Gjuhës Shqipe me vjersha kushtuar mësueseve dhe nënave, dhuratat e shumta, zbukuruan më shumë festën tonë. U vlerësuan mësueset, znj. Enilda Ganolli, znj.Jasmina Kotrri, dhe znj. Kozeta Caushaj.

Mirënjohje u shpërndanë gjithashtu edhe për aktiviste të tjera, për ndihmën e dhënë në të gjitha aktivitetet tona por sidomos ato të karakterit human, si zonjat Albana Shehu, Lumturi Mance, Irma Mertiraj, Eva Karaj, Diturie Zafirati, Naile Koritaj. Të ftuara ishin edhe inisiatoret e degës tonë të re të hapur në ishullin e Salaminës. Shprehim mirënjohjen e thellë për mësueset tona që me dashuri e sakrifica bëjnë të pamundurën, me përkushtim e patriotizëm për ruajtjen e gjuhës dhe identitetit. Me premtimin për tu takuar përsëri ju falenderojme nga zemra për pjesëmarrjen.

Nga Mirjana Hasalla

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Lidhja e Gruas Shqiptare në Greqi (Ένωση Αλβανιδων Γυναικών στην Ελλάδα), organizoi një mbrëmje festive me rastin e festës së mësuesve, atë të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, si edhe 3- vjetorit të themelimit të LGSHG.

Mbrëmja u hap nga nënkryetarja e Lidhjes znj. Enilda Ganolli, e me pas Kryetarja e Lidhjes znj. Mirjana Hasalla, bëri një bilanc të punës 3- vjeçare e objektivat për të ardhmen. Pjesëmarrja e gjerë dhe atmosfera e mrekullueshme, mirënjohjet që ju shpërndanë tre mësueseve të Gjuhës Shqipe dhe asaj angleze që japin mësim falas pranë organizatës tonë, recitimet e fëmijëve të klasave tona të Gjuhës Shqipe me vjersha kushtuar mësueseve dhe nënave, dhuratat e shumta, zbukuruan më shumë festën tonë. U vlerësuan mësueset, znj. Enilda Ganolli, znj.Jasmina Kotrri, dhe znj. Kozeta Caushaj.

Mirënjohje u shpërndanë gjithashtu edhe për aktiviste të tjera, për ndihmën e dhënë në të gjitha aktivitetet tona por sidomos ato të karakterit human, si zonjat Albana Shehu, Lumturi Mance, Irma Mertiraj, Eva Karaj, Diturie Zafirati, Naile Koritaj. Të ftuara ishin edhe inisiatoret e degës tonë të re të hapur në ishullin e Salaminës. Shprehim mirënjohjen e thellë për mësueset tona që me dashuri e sakrifica bëjnë të pamundurën, me përkushtim e patriotizëm për ruajtjen e gjuhës dhe identitetit. Me premtimin për tu takuar përsëri ju falenderojme nga zemra për pjesëmarrjen.

Nga Mirjana Hasalla

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.