Foto dite/ SHBA, Mjekët vullnetar në “Panairin e shëndetit shqiptar”

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Foto dite/ SHBA, Mjekët vullnetar në “Panairin e shëndetit shqiptar”

Ekipi i mjekëve shqiptarë vullnetarë pjesëmarrës në “Panairin e shëndetit shqiptar” organizuar një javë më parë.

Javën e kaluar rreth 50 studentë shqiptarë  të mjekësisë nga Detroit, Chikago, Florida etj në bashkëpunim me mjekë dhe stomatologë shqiptar në SHBA kanë organizuar “Albanian Health Fair” ku kanë ofruar konsulta mjekësore falas për shqiptarët.

Organizatorja Mikela Manga shpjegon se mjekët dhe studentët u mblodhën në këtë aktivitet për të ndihmuar komunitetin.

“Ne po planifikojmë të organizojmë më shumë panaire shëndetësore vitin e ardhshëm dhe do t’i ndajmë ato detaje sapo të bëhen të disponueshme” shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ekipi i mjekëve shqiptarë vullnetarë pjesëmarrës në “Panairin e shëndetit shqiptar” organizuar një javë më parë.

Javën e kaluar rreth 50 studentë shqiptarë  të mjekësisë nga Detroit, Chikago, Florida etj në bashkëpunim me mjekë dhe stomatologë shqiptar në SHBA kanë organizuar “Albanian Health Fair” ku kanë ofruar konsulta mjekësore falas për shqiptarët.

Organizatorja Mikela Manga shpjegon se mjekët dhe studentët u mblodhën në këtë aktivitet për të ndihmuar komunitetin.

“Ne po planifikojmë të organizojmë më shumë panaire shëndetësore vitin e ardhshëm dhe do t’i ndajmë ato detaje sapo të bëhen të disponueshme” shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.