Vaksinë apo Test? Informacion që duhet të dini për fluturimet direkte nga Rinasi

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Vaksinë apo Test? Informacion që duhet të dini për fluturimet direkte nga Rinasi

Tirana International Airport ka publikuar të detajuar informacionin për fluturimet direkte. Në njoftim theksohet se drejt Italisë dhe Polonisë udhëtohet vetëm për arsye esenciale. Gjithashtu pasagjerëve ju rikujtohet që të gjitha informacionet duhet ti verifikojnë vazhdimisht sepse janë subjekt ndryshimi.

 

Për më shumë informacion mbi udhetimet drejt shteteve të tjera ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

 

 

Tirana International Airport ka publikuar të detajuar informacionin për fluturimet direkte. Në njoftim theksohet se drejt Italisë dhe Polonisë udhëtohet vetëm për arsye esenciale. Gjithashtu pasagjerëve ju rikujtohet që të gjitha informacionet duhet ti verifikojnë vazhdimisht sepse janë subjekt ndryshimi.

 

Për më shumë informacion mbi udhetimet drejt shteteve të tjera ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.