Norvegji/ Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pajiset me tekstet mësimore nga QBD

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Norvegji/ Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pajiset me tekstet mësimore nga QBD

Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” në Oslo të Norvegjisë, ka filluar mësimin e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare. Shkolla është pajisur me tekstet didaktike për vitin shkollor 2020-2021 nga Qendra e Botimeve për Diasporën.
Shkolla Shqipe në Oslo të Norvegjisë ofron kurse për mësimin e gjuhës shqipe për mbi 150 nxënës dhe ka një staf të përkushtuar dhe të mirorganizuar. Mësimi zhvillohet tri herë në javë, i konceptuar në tri nivele përkatësisht.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 
Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” në Oslo të Norvegjisë, ka filluar mësimin e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare. Shkolla është pajisur me tekstet didaktike për vitin shkollor 2020-2021 nga Qendra e Botimeve për Diasporën.
Shkolla Shqipe në Oslo të Norvegjisë ofron kurse për mësimin e gjuhës shqipe për mbi 150 nxënës dhe ka një staf të përkushtuar dhe të mirorganizuar. Mësimi zhvillohet tri herë në javë, i konceptuar në tri nivele përkatësisht.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.