Itali/ Nis mësimi në shkollën “Naim Frashëri”

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Itali/ Nis mësimi në shkollën “Naim Frashëri”

Më 23 tetor 2021 shkolla “Naim Frashëri” hapi dyrt më një ambient të ri për të rinisur vitin e shkollor me prezencën fizike të fëmijëve.

Të pranishëm ishin të gjithë fëmijët, gjithashtu edhe fëmijë që kanë ndjekur më parë mësimin e gjuhës shqipe pranë shkollës “Naim Frashëri”.

Mësimi do të zhvillohet çdo ditë të shtunë në Oratorio Salesiani, Viale G. Bosco 55 – Macerata.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Më 23 tetor 2021 shkolla “Naim Frashëri” hapi dyrt më një ambient të ri për të rinisur vitin e shkollor me prezencën fizike të fëmijëve.

Të pranishëm ishin të gjithë fëmijët, gjithashtu edhe fëmijë që kanë ndjekur më parë mësimin e gjuhës shqipe pranë shkollës “Naim Frashëri”.

Mësimi do të zhvillohet çdo ditë të shtunë në Oratorio Salesiani, Viale G. Bosco 55 – Macerata.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.