Foto Dite/ Kremtimi i të vjelave në komunitetin shqiptar në Karakurt, Ukrainë

E premte, 3 Dhjetor, 2021
E premte, 3 Dhjetor, 2021

Foto Dite/ Kremtimi i të vjelave në komunitetin shqiptar në Karakurt, Ukrainë

Pjesëtarë të komunitetit shqiptar në Karakurt të Ukrainës duke kremtuar një nga festat tradicionale të vjeshtës, festën e të vjelave.

Krahina e Besarabisë ku edhe ndodhe fshati shqiptar Karakurt, Ukrainë  njihet për prodhimin e verërave cilësore.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Pjesëtarë të komunitetit shqiptar në Karakurt të Ukrainës duke kremtuar një nga festat tradicionale të vjeshtës, festën e të vjelave.

Krahina e Besarabisë ku edhe ndodhe fshati shqiptar Karakurt, Ukrainë  njihet për prodhimin e verërave cilësore.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.