Zgjedhjet në Kosovë/ Në KQZ kanë mbërritur 5649 pako me fletëvotime nga Diaspora

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Zgjedhjet në Kosovë/ Në KQZ kanë mbërritur 5649 pako me fletëvotime nga Diaspora

Kosova i drejtohet sot kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësuesit e pushtetit lokal, teksa Diaspora ka pasur një muaj kohë të shprehë vullnetin e saj nëpërmjet votimit me postë. Procesi i votimit të Diasporës nëpërmjet postës ka i nisur më datë 15 shtator ka përfunduar ditën e premte. Sipas të dhënave paraprake të Germin janë 5649 pako me fletëvotime nga Diaspora kanë arritur në adresën e Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) deri më datën 15 tetor 2021, ora 24:00.

Procesi i verifikimit të këtyre pakove ka filluar ditën e sotme rreth orës 11:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Kosova i drejtohet sot kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësuesit e pushtetit lokal, teksa Diaspora ka pasur një muaj kohë të shprehë vullnetin e saj nëpërmjet votimit me postë. Procesi i votimit të Diasporës nëpërmjet postës ka i nisur më datë 15 shtator ka përfunduar ditën e premte. Sipas të dhënave paraprake të Germin janë 5649 pako me fletëvotime nga Diaspora kanë arritur në adresën e Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) deri më datën 15 tetor 2021, ora 24:00.

Procesi i verifikimit të këtyre pakove ka filluar ditën e sotme rreth orës 11:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.