Greqi/ Vazhdojnë regjistrimet në Shkollën shqipe në Korinth

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Greqi/ Vazhdojnë regjistrimet në Shkollën shqipe në Korinth

Edhe këtë të shtunë kanë vazhduar regjistrimet për fillimin e Shkollës shqipe në Korinth.
“Vështirësitë dhe problemet që vijojnë nuk e kanë zbehur vullnetin dhe punën e palodhur të Mësueseve dhe të Kryesisë. Falenderojmë Kryetarin e Lidhjes së Mësuesëve z.Pjerin Lleshi për pjesëmarrjen dhe mbështetjen e tij. Gjithashtu i pranishëm qe Sekretari i Përgjithshëm i Komunitetit të Shoqatave në Greqi z.Irfan Abazaj.
Duke shpresuar se do kapërcehen problemet e krijuara nga ç’rregullimet e gjendjes së mëparshme për shkak të covid 19 si edhe në sensibilizimin më konstruktiv të prindërve do bëhet e mundur hapja e Shkollës Shqipe” shkruhet në njoftimin e shkollës.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 
Edhe këtë të shtunë kanë vazhduar regjistrimet për fillimin e Shkollës shqipe në Korinth.
“Vështirësitë dhe problemet që vijojnë nuk e kanë zbehur vullnetin dhe punën e palodhur të Mësueseve dhe të Kryesisë. Falenderojmë Kryetarin e Lidhjes së Mësuesëve z.Pjerin Lleshi për pjesëmarrjen dhe mbështetjen e tij. Gjithashtu i pranishëm qe Sekretari i Përgjithshëm i Komunitetit të Shoqatave në Greqi z.Irfan Abazaj.
Duke shpresuar se do kapërcehen problemet e krijuara nga ç’rregullimet e gjendjes së mëparshme për shkak të covid 19 si edhe në sensibilizimin më konstruktiv të prindërve do bëhet e mundur hapja e Shkollës Shqipe” shkruhet në njoftimin e shkollës.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.