SHBA/ Komuniteti “Arbëria” dhuron 25 mijë $ për familjet e prekura nga tërmeti

E shtunë, 27 Nëntor, 2021
E shtunë, 27 Nëntor, 2021

SHBA/ Komuniteti “Arbëria” dhuron 25 mijë $ për familjet e prekura nga tërmeti

Komuniteti Shqiptar “Arbëria” në Houston Texas dhuron $25,013.82 për ndërtimin e qendrës ku organizata Albanian Roots po ndërton 44 shtëpi, per familjet e prekura nga tërmeti.

“I bëjmë thirrje organizatave tjera të bashkohen me ne dhe Organizatën “Arbëria” që të ndërtojmë një qendër që përveç zonës t’i shërbej kombit shqiptar”, shkruan organizata Albanian Roots në Facebook.

Lexo edhe: “Albanian Roots” në ndihmë të të prekurve nga tërmeti, prezantohet projekti

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Komuniteti Shqiptar “Arbëria” në Houston Texas dhuron $25,013.82 për ndërtimin e qendrës ku organizata Albanian Roots po ndërton 44 shtëpi, per familjet e prekura nga tërmeti.

“I bëjmë thirrje organizatave tjera të bashkohen me ne dhe Organizatën “Arbëria” që të ndërtojmë një qendër që përveç zonës t’i shërbej kombit shqiptar”, shkruan organizata Albanian Roots në Facebook.

Lexo edhe: “Albanian Roots” në ndihmë të të prekurve nga tërmeti, prezantohet projekti

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.