Austri/ Ermonela Jaho në interpretimin e operës Adriana Lecouvreur

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Austri/ Ermonela Jaho në interpretimin e operës Adriana Lecouvreur

Opera Adriana Lecouvreur do të vij në interpretimin e sopranos shqiptare Ermonela Jaho. Në datat 22,25 tetor dhe 2,5 nëntor Jaho do të performojë në Austri në teatrin e operas, Vienna State Opera.

Së fundmi soprano Jaho ka qenë gjithashtu në kopertinën e revistës “Opera Noë” ku ka folur për jetën e saj, karrierën, sfidat dhe guximin “Një jetë vërtetësie dhe guximi”.

Një javë më parë Jaho ka performuar në “Teatro de la Maestranza” në Spanjë, ku u shpreh se e veçanta koncertit ishte prania e publikut, i cili prej kohësh i ka munguar artistëve.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Opera Adriana Lecouvreur do të vij në interpretimin e sopranos shqiptare Ermonela Jaho. Në datat 22,25 tetor dhe 2,5 nëntor Jaho do të performojë në Austri në teatrin e operas, Vienna State Opera.

Së fundmi soprano Jaho ka qenë gjithashtu në kopertinën e revistës “Opera Noë” ku ka folur për jetën e saj, karrierën, sfidat dhe guximin “Një jetë vërtetësie dhe guximi”.

Një javë më parë Jaho ka performuar në “Teatro de la Maestranza” në Spanjë, ku u shpreh se e veçanta koncertit ishte prania e publikut, i cili prej kohësh i ka munguar artistëve.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.