Gjermani/ Shoqata e Mjekëve Shqiptarë tryezë diskutimesh “Përtej Covid”

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Gjermani/ Shoqata e Mjekëve Shqiptarë tryezë diskutimesh “Përtej Covid”

Shoqata e Mjekeve Shqiptarë në Gjermani organizon në muajin nëntor një tryezë diskutimi mbi COVID 19. Qëllimi i kësaj konferencë disiplinorë është ndarja e eksperiencës së trajtimit të pacientëve së secilit mjek me kolegët. Kjo për të kuptuar dhe analizuar efektet dhe pasojat e COVID-19, si dhe për të parë dhe parashikuar më tej ecurinë e Pandemisë.

Takimi do të jetë i ndarë në dy pjesë: “Beyond CoV-19” – konference interdisiplionore dhe “Personal Surveillance”,  ndarja e eksperiencës së mjekëve në trajtimin e pacientëve me Covid-19  (Round Table)

Pjesëmarrja e mjekëve në këtë konferencë certifikohet nga Dhoma e Mekëve në Hamburg  me 6 kredite ( 6 Fortbildungspunkte. Takimi do të mbahet në datën 13 nëntor 2021 në Hamburg.

Pjesëmarrja është falas dhe regjistrimi në zoom është falas dhe mund të bëhet në adresën e mail [email protected]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqata e Mjekeve Shqiptarë në Gjermani organizon në muajin nëntor një tryezë diskutimi mbi COVID 19. Qëllimi i kësaj konferencë disiplinorë është ndarja e eksperiencës së trajtimit të pacientëve së secilit mjek me kolegët. Kjo për të kuptuar dhe analizuar efektet dhe pasojat e COVID-19, si dhe për të parë dhe parashikuar më tej ecurinë e Pandemisë.

Takimi do të jetë i ndarë në dy pjesë: “Beyond CoV-19” – konference interdisiplionore dhe “Personal Surveillance”,  ndarja e eksperiencës së mjekëve në trajtimin e pacientëve me Covid-19  (Round Table)

Pjesëmarrja e mjekëve në këtë konferencë certifikohet nga Dhoma e Mekëve në Hamburg  me 6 kredite ( 6 Fortbildungspunkte. Takimi do të mbahet në datën 13 nëntor 2021 në Hamburg.

Pjesëmarrja është falas dhe regjistrimi në zoom është falas dhe mund të bëhet në adresën e mail [email protected]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.