Zvicër/ Hapet shkolla shqipe në Wittigkofen

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Zvicër/ Hapet shkolla shqipe në Wittigkofen

Shkolla Shqipe në Zvicër vazhdon hapjen e pikave të reja shkollore. Pas hapjes së dhjetëra shkollave në vitin e kaluar shkollor, vazhdon edhe këtë vit shkollor misionin për hapjen e klasave të reja. Të premten e kaluar me 3 shtator 2021, mësuesit vullnetarë njoftojnë se u hap pika shkollore në, Wittigkofen, të Kantonit të Bernës. Kjo, në fakt është shkolla e 52-të shqipe, që është hap kohëve të fundit.

Shkolla shqipe në Zvicër, ashtu siç kishin paralajmëruar mësuesit dhe veprimtarët e saj filluan dhe vazhduan edhe sivjet me hapjen e pikave të reja shkollore. Kjo shkollë u bë e mundur të hapej me kërkesën e Ambasadës së RSH në Bernë, mbështetjen e Ambasadës së RK-së si dhe angazhimin mësueseve Majlinda Shaqiri e Boralda Kuçi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla Shqipe në Zvicër vazhdon hapjen e pikave të reja shkollore. Pas hapjes së dhjetëra shkollave në vitin e kaluar shkollor, vazhdon edhe këtë vit shkollor misionin për hapjen e klasave të reja. Të premten e kaluar me 3 shtator 2021, mësuesit vullnetarë njoftojnë se u hap pika shkollore në, Wittigkofen, të Kantonit të Bernës. Kjo, në fakt është shkolla e 52-të shqipe, që është hap kohëve të fundit.

Shkolla shqipe në Zvicër, ashtu siç kishin paralajmëruar mësuesit dhe veprimtarët e saj filluan dhe vazhduan edhe sivjet me hapjen e pikave të reja shkollore. Kjo shkollë u bë e mundur të hapej me kërkesën e Ambasadës së RSH në Bernë, mbështetjen e Ambasadës së RK-së si dhe angazhimin mësueseve Majlinda Shaqiri e Boralda Kuçi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.