Kampusi në Britani ofron kurse profesionale për shqiptarët

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Kampusi në Britani ofron kurse profesionale për shqiptarët

Shqiptarja Juliana Shalla është integruar mjaft mirë në shoqërinë e vendit ku jeton dhe jep mësim në gjuhën angeleze për shtetasit shqiptarë në Londër, Britani.

Së fundmi Juliana Shalla ka nisur punë si “Recruiter of Albanian students in Uk and international students” (Rekrutuesi i studentëve shqiptarë në Britani dhe studentëve ndërkombëtarë). Kampusi ku ajo punon ofron mundësi shumë të mira për kurse disa mujore në fusha të ndryshme dhe në gjuhën angleze. Kurset zhvillohen kundrejt pagesës dhe mund të aplikojnë të rinj nga vende të ndryshme të botës.

Në kurse mund të regjistrohen edhe të rinj shqiptarë të cilët jetojnë në Britani.

Personat e interesuar për t’u regjistruar duhet të dorëzojnë këto dkumenta: CV, Dëftesë ose Diplomë, Kopje e pasaportës dhe pozicionin aktual.

Për më shumë informacione mund të kontaktoni në adresën email: Alb.schooleducation@yahoo.com ose facebook: Uk Albanian Teachers/students Forum

Më poshtë mund të shikoni degët për kurset përkatëse dhe tarifën për secilin kurs. Nxënësit ekselent mund të përfitojnë bursë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shqiptarja Juliana Shalla është integruar mjaft mirë në shoqërinë e vendit ku jeton dhe jep mësim në gjuhën angeleze për shtetasit shqiptarë në Londër, Britani.

Së fundmi Juliana Shalla ka nisur punë si “Recruiter of Albanian students in Uk and international students” (Rekrutuesi i studentëve shqiptarë në Britani dhe studentëve ndërkombëtarë). Kampusi ku ajo punon ofron mundësi shumë të mira për kurse disa mujore në fusha të ndryshme dhe në gjuhën angleze. Kurset zhvillohen kundrejt pagesës dhe mund të aplikojnë të rinj nga vende të ndryshme të botës.

Në kurse mund të regjistrohen edhe të rinj shqiptarë të cilët jetojnë në Britani.

Personat e interesuar për t’u regjistruar duhet të dorëzojnë këto dkumenta: CV, Dëftesë ose Diplomë, Kopje e pasaportës dhe pozicionin aktual.

Për më shumë informacione mund të kontaktoni në adresën email: Alb.schooleducation@yahoo.com ose facebook: Uk Albanian Teachers/students Forum

Më poshtë mund të shikoni degët për kurset përkatëse dhe tarifën për secilin kurs. Nxënësit ekselent mund të përfitojnë bursë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.