Futbollisti Bashkim Rexhepi pjesë e shkollës FC Dardania në St.Gallen të Zvicrës

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Futbollisti Bashkim Rexhepi pjesë e shkollës FC Dardania në St.Gallen të Zvicrës

Futbollisti me prejardhje nga fshati Kurbali, Preshevë Bashkim Rexhepi i cili jeton dhe vepron në St.Gallen të Zvicrës, po bën hapa të duhur në karrierë e futbollit shqiptaro- Zviceran

Bashkim Rexhepi 34 -vjeçar babai i 3 fëmijëve ka firmosur kontratë profesionale me klubin e Superligës së “FC DARDANIA 2Lig” në St.Gallen.

Rexhepi mbahet mend pasi Debutoi në futbollin Zviceran si 17 vjeçar duke luajtur në ligën e 2-të për FC.Wittenbach (3 vjet për FC Wittenbach )

Talenti i tij ka ra në sy të shumë klubeve të futbollit dhe gjithnjë aty ku ka luajtur ka lënë mbresa te shikuesit e po ashtu edhe te klubet.

Ai ka luajtur edhe për “FC BESA” e St. Gallen, “FC Gossau” e po ashtu ka luajtur edhe në Ligën e dytë për “FC FORTUNA” të St.Gallen.

Sportisti Bashkim Rexhepi pas sukseseve që bëri në futboll, në vitin 2021 ju bashkëngjitet “KF DARDANIA” ku dhe tani është pjese e këtij ekipi.

Bashkimi i cili që nga femijëria e ka dashur futbollin, hapat e parë i zhvilloi në akademinë e futbollit “FC FORTUNA” dhe “SC BRÜHL” i cili ka garuar që nga mosha 5 vjeçare dhe ka kaluar nëpër grup moshat e ndryshme.

Ai ka qenë edhe një udhërrëfyes i shumë shokëve të tij të cilët edhe e kanë përkrahur e po ashtu i janë kanë bashkuar në ekip me të cilët ndan kujtime shumë të mira.

Bashkimi është paraqitur me sukses për ekipin e FC Fortuna në St. Gallen që nga mosha e re në U14 nderi U18.

Tani pasi ka kaluar te “FC Dardania” ai ndjehet shumë i kënaqur dhe do të japë eksperiencën e tije për ta ndihmuar klubin për suksese në të ardhmen. Syri.tv – Arben Mehmeti

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Futbollisti me prejardhje nga fshati Kurbali, Preshevë Bashkim Rexhepi i cili jeton dhe vepron në St.Gallen të Zvicrës, po bën hapa të duhur në karrierë e futbollit shqiptaro- Zviceran

Bashkim Rexhepi 34 -vjeçar babai i 3 fëmijëve ka firmosur kontratë profesionale me klubin e Superligës së “FC DARDANIA 2Lig” në St.Gallen.

Rexhepi mbahet mend pasi Debutoi në futbollin Zviceran si 17 vjeçar duke luajtur në ligën e 2-të për FC.Wittenbach (3 vjet për FC Wittenbach )

Talenti i tij ka ra në sy të shumë klubeve të futbollit dhe gjithnjë aty ku ka luajtur ka lënë mbresa te shikuesit e po ashtu edhe te klubet.

Ai ka luajtur edhe për “FC BESA” e St. Gallen, “FC Gossau” e po ashtu ka luajtur edhe në Ligën e dytë për “FC FORTUNA” të St.Gallen.

Sportisti Bashkim Rexhepi pas sukseseve që bëri në futboll, në vitin 2021 ju bashkëngjitet “KF DARDANIA” ku dhe tani është pjese e këtij ekipi.

Bashkimi i cili që nga femijëria e ka dashur futbollin, hapat e parë i zhvilloi në akademinë e futbollit “FC FORTUNA” dhe “SC BRÜHL” i cili ka garuar që nga mosha 5 vjeçare dhe ka kaluar nëpër grup moshat e ndryshme.

Ai ka qenë edhe një udhërrëfyes i shumë shokëve të tij të cilët edhe e kanë përkrahur e po ashtu i janë kanë bashkuar në ekip me të cilët ndan kujtime shumë të mira.

Bashkimi është paraqitur me sukses për ekipin e FC Fortuna në St. Gallen që nga mosha e re në U14 nderi U18.

Tani pasi ka kaluar te “FC Dardania” ai ndjehet shumë i kënaqur dhe do të japë eksperiencën e tije për ta ndihmuar klubin për suksese në të ardhmen. Syri.tv – Arben Mehmeti

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.