Turqi/ Bizneset shqiptare në Festivalin Ndërkombëtar të Kulturës dhe Turizmit

E shtunë, 27 Nëntor, 2021
E shtunë, 27 Nëntor, 2021

Turqi/ Bizneset shqiptare në Festivalin Ndërkombëtar të Kulturës dhe Turizmit

Në data 2 deri më 5 shtator po zhvillohet Festivali Ndërkombëtar i Tregtisë, Kulturës dhe Turizmit në Panairin dhe Qendrën e Kongreseve Ankara Anfa Altınpark. Orari i vizitës është falas nga ora 10:00 deri në 19:00 pasdite.

Të pranishëm gjatë festivalit do të jenë shumë artistë mysafirë vendas dhe të huaj, shumë fondacione që përfshijnë ministri, bashki, arsim, turizëm, shëndetësi dhe ekonomi.

Të pranishëm në festival kanë qenë edhe shumë biznese shqiptare duke prezantuar punën e tyre.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në data 2 deri më 5 shtator po zhvillohet Festivali Ndërkombëtar i Tregtisë, Kulturës dhe Turizmit në Panairin dhe Qendrën e Kongreseve Ankara Anfa Altınpark. Orari i vizitës është falas nga ora 10:00 deri në 19:00 pasdite.

Të pranishëm gjatë festivalit do të jenë shumë artistë mysafirë vendas dhe të huaj, shumë fondacione që përfshijnë ministri, bashki, arsim, turizëm, shëndetësi dhe ekonomi.

Të pranishëm në festival kanë qenë edhe shumë biznese shqiptare duke prezantuar punën e tyre.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.