Qytetarët nga Kosova zgjedhin bregdetin shqiptar për të pushuar,trafik i rënduar

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Qytetarët nga Kosova zgjedhin bregdetin shqiptar për të pushuar,trafik i rënduar

Qytetarët në Kosovë kanë zgjedhur të kalojnë fundjavën në bregdetin shqiptar.

Mëngjesin e sotëm janë shënuar radhë ta gjata automjetesh kryesisht të ardhur nga Kosova, duke krijuar një trafik të rënduar në aksin Milot-Lezhë.

Siç shihet edhe nga pamjet është krijuar radhë automjetesh disa kilometra.

Trafiku i rënduar në këtë aks ka shkaktuar radhë të gjata automjetesh. Si pasojë e trafikut të rënduar një ambulancë e nisur nga Lezha në drejtim të Tiranës ka hasur vështirësi, pasi është bllokuar për disa minuta në autostradë.

Qytetarët kryesisht nga Kosova kanë zgjedhur të pushojnë në bregdetin shqiptar dhe kjo është shoqëruar edhe më një trafik të rënduar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Qytetarët në Kosovë kanë zgjedhur të kalojnë fundjavën në bregdetin shqiptar.

Mëngjesin e sotëm janë shënuar radhë ta gjata automjetesh kryesisht të ardhur nga Kosova, duke krijuar një trafik të rënduar në aksin Milot-Lezhë.

Siç shihet edhe nga pamjet është krijuar radhë automjetesh disa kilometra.

Trafiku i rënduar në këtë aks ka shkaktuar radhë të gjata automjetesh. Si pasojë e trafikut të rënduar një ambulancë e nisur nga Lezha në drejtim të Tiranës ka hasur vështirësi, pasi është bllokuar për disa minuta në autostradë.

Qytetarët kryesisht nga Kosova kanë zgjedhur të pushojnë në bregdetin shqiptar dhe kjo është shoqëruar edhe më një trafik të rënduar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.