MYKSAL, një platformë gjithëpërfshirëse për biznesin e Kosovës dhe Shqipërisë

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

MYKSAL, një platformë gjithëpërfshirëse për biznesin e Kosovës dhe Shqipërisë

Për herë të parë Shqipëria dhe Kosova bashkohen në një platformë të vetme, MYKSAL sipërmarrja me e re në fushën e teknologjisë dhe shërbimit.

MYKSAL” është një platformë që bën bashkë bizneset në fushën e turizmit dhe shumë shërbimeve në fusha të ndryshme të biznesit në Shqipëri- Kosovë me synimin për t’i promovuar në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtrirë më pas në Europë për të qenë lehtësisht të aksesueshme. E mundësuar në sajë të bashkëpunimit me “GIZ.DE” dhe “EU INOVATION” është slogani i saj është “Promovo vendin tënd” dhe “Promovo kursimet e tua”.

Çfarë është platforma MYKSAL?

Një software i ndërtuar enkas në fushën e hoteleri turizmit dhe shërbimeve. Ideuar si platforma e parë shqiptare që përmbledh në një aplikacion të gjithë bizneset e hoteleri-turizmin në Shqipëri dhe Kosovë me target kryesor lançimin dhe promovimin e këtij rrjeti në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtirë më tej dhe në Europë. Gjithashtu kjo platformë është ideuar që përvec pjesës së hoteleri turizëm të ketë të përfshira dhe shërbime të tjera në funksion të këtij rrjeti duke i dhënë kështu akses çdo turisti dhe çdo vendasi që viziton Shqipërinë dhe Kosovën në gamën e shërbimeve që paraqet vendi ynë.

Shërbimet që ofron platforma

Akses në rezervime të hoteleve dhe resorteve

Pushime malore dhe bujtina

Shitblerje dhe apartamente me qera

Makina me qera

Siguruacion i jetës dhe punimeve inxhinierike

Katering

Restorante

Supermarkete

Hidrokarbure

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Për herë të parë Shqipëria dhe Kosova bashkohen në një platformë të vetme, MYKSAL sipërmarrja me e re në fushën e teknologjisë dhe shërbimit.

MYKSAL” është një platformë që bën bashkë bizneset në fushën e turizmit dhe shumë shërbimeve në fusha të ndryshme të biznesit në Shqipëri- Kosovë me synimin për t’i promovuar në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtrirë më pas në Europë për të qenë lehtësisht të aksesueshme. E mundësuar në sajë të bashkëpunimit me “GIZ.DE” dhe “EU INOVATION” është slogani i saj është “Promovo vendin tënd” dhe “Promovo kursimet e tua”.

Çfarë është platforma MYKSAL?

Një software i ndërtuar enkas në fushën e hoteleri turizmit dhe shërbimeve. Ideuar si platforma e parë shqiptare që përmbledh në një aplikacion të gjithë bizneset e hoteleri-turizmin në Shqipëri dhe Kosovë me target kryesor lançimin dhe promovimin e këtij rrjeti në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtirë më tej dhe në Europë. Gjithashtu kjo platformë është ideuar që përvec pjesës së hoteleri turizëm të ketë të përfshira dhe shërbime të tjera në funksion të këtij rrjeti duke i dhënë kështu akses çdo turisti dhe çdo vendasi që viziton Shqipërinë dhe Kosovën në gamën e shërbimeve që paraqet vendi ynë.

Shërbimet që ofron platforma

Akses në rezervime të hoteleve dhe resorteve

Pushime malore dhe bujtina

Shitblerje dhe apartamente me qera

Makina me qera

Siguruacion i jetës dhe punimeve inxhinierike

Katering

Restorante

Supermarkete

Hidrokarbure

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.