Gjermani/ “Farmaci Shqiponja”: Për bashkatdhetarët këshilla në gjuhën shqipe

E martë, 22 Qershor, 2021
E martë, 22 Qershor, 2021

Gjermani/ “Farmaci Shqiponja”: Për bashkatdhetarët këshilla në gjuhën shqipe

Në Gjermani është hapur farmacia e parë me pronar një farmacist shqiptar.

Farmacisti është Ibrahim Popaj, i cili ka përfunduar studimet në universitetin “Goethe” të Frankfurtit dhe është diplomuar si farmacist.

“Adler Apotheke” është emri i farmacisë në Frankfurt, përkthyer në shqip “Farmaci Shqiponja”, një emër që do të bëj krenar çdo shqiptarë që do të kalojë në atë rrugë.

“Në këtë farmaci për të gjithë bashkatdhetarët tanë do të ofrohen këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe” shprehet për “Diaspora Shqiptare”, Ibrahim Popaj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në Gjermani është hapur farmacia e parë me pronar një farmacist shqiptar.

Farmacisti është Ibrahim Popaj, i cili ka përfunduar studimet në universitetin “Goethe” të Frankfurtit dhe është diplomuar si farmacist.

“Adler Apotheke” është emri i farmacisë në Frankfurt, përkthyer në shqip “Farmaci Shqiponja”, një emër që do të bëj krenar çdo shqiptarë që do të kalojë në atë rrugë.

“Në këtë farmaci për të gjithë bashkatdhetarët tanë do të ofrohen këshilla farmaceutike dhe mjekësore në gjuhën shqipe” shprehet për “Diaspora Shqiptare”, Ibrahim Popaj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.