Dhoma e Biznesit të Diasporës organizon trajnimin e dytë: Aksesi i Agrobizneseve

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Dhoma e Biznesit të Diasporës organizon trajnimin e dytë: Aksesi i Agrobizneseve

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në kuadër të projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, zhvillon nesër trajnimin e dytë online.

Në këtë takim të radhës do të zhvillohet tema: “Aksesi i Agrobizneseve në Tregjet Ndërkombëtare”.

Takimi do të mbahet më 28.04.2021, ora 11:00 dhe mund të ndiqet direkt në Facebook nga të gjithë të interesuarit.

Në trajnimin e parë ishte i ftuar trajnuesi italian z. Valentino Valentini, sipërmarrës, ekspert i promovimit të territorit dhe aksesit në tregjet ndërkombëtare për sipërmarriet e vogla dhe të mesme i cili solli temën: “Politikat Europiane dhe mundësitë për Agrobizneset”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në kuadër të projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, zhvillon nesër trajnimin e dytë online.

Në këtë takim të radhës do të zhvillohet tema: “Aksesi i Agrobizneseve në Tregjet Ndërkombëtare”.

Takimi do të mbahet më 28.04.2021, ora 11:00 dhe mund të ndiqet direkt në Facebook nga të gjithë të interesuarit.

Në trajnimin e parë ishte i ftuar trajnuesi italian z. Valentino Valentini, sipërmarrës, ekspert i promovimit të territorit dhe aksesit në tregjet ndërkombëtare për sipërmarriet e vogla dhe të mesme i cili solli temën: “Politikat Europiane dhe mundësitë për Agrobizneset”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.