SHBA/ Ambasadorja Faber takim me Kongresmenin Jim Mc Govern

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

SHBA/ Ambasadorja Faber takim me Kongresmenin Jim Mc Govern

Ambasadorja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Floreta Faber zhvilloi një takim me Kongresmenin demokrat Jim Mc Govern. Kongresmeni është anëtar aktiv i Kaukusit (grupim brenda partisë) të Çështjeve Shqiptare në Kongresin Amerikan dhe ai përfaqëson zonën e Uorçester, ku banon komuniteti më i hershëm shqiptaro-amerikan.

Ata biseduan mbi angazhimet dhe prioritetet e Kaukusit përgjatë legjislaturës së 117 të Kongresit Amerikan.

Ky ishte takimi i disatë me Kongresmenin McGovern, edhe këtë herë diskutimet u ndërthurën me historitë e suksesit mbi angazhimin dhe arritjet e komunitetit shqiptar në Uorçester, me të cilët ai mban lidhje të ngushtë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ambasadorja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Floreta Faber zhvilloi një takim me Kongresmenin demokrat Jim Mc Govern. Kongresmeni është anëtar aktiv i Kaukusit (grupim brenda partisë) të Çështjeve Shqiptare në Kongresin Amerikan dhe ai përfaqëson zonën e Uorçester, ku banon komuniteti më i hershëm shqiptaro-amerikan.

Ata biseduan mbi angazhimet dhe prioritetet e Kaukusit përgjatë legjislaturës së 117 të Kongresit Amerikan.

Ky ishte takimi i disatë me Kongresmenin McGovern, edhe këtë herë diskutimet u ndërthurën me historitë e suksesit mbi angazhimin dhe arritjet e komunitetit shqiptar në Uorçester, me të cilët ai mban lidhje të ngushtë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ambasadorja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Floreta Faber zhvilloi një takim me Kongresmenin demokrat Jim Mc Govern. Kongresmeni është anëtar aktiv i Kaukusit (grupim brenda partisë) të Çështjeve Shqiptare në Kongresin Amerikan dhe ai përfaqëson zonën e Uorçester, ku banon komuniteti më i hershëm shqiptaro-amerikan.

Ata biseduan mbi angazhimet dhe prioritetet e Kaukusit përgjatë legjislaturës së 117 të Kongresit Amerikan.

Ky ishte takimi i disatë me Kongresmenin McGovern, edhe këtë herë diskutimet u ndërthurën me historitë e suksesit mbi angazhimin dhe arritjet e komunitetit shqiptar në Uorçester, me të cilët ai mban lidhje të ngushtë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.