Teknologjia në zgjedhje, KQZ kërkon takim me partitë politike

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Teknologjia në zgjedhje, KQZ kërkon takim me partitë politike

Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve në një njoftim dërguar selive të partive politike i kërkon takim për zgjedhjet e 25 qershorit partive politike ditën e nesërme.

“Duke marrë në konsideratë afrimin e datës së zgjedhjeve dhe rëndësinë që kanë projektet e identifikimit biometrik të zgjedhësve, votimit dhe numërimit elektronik, monitorimi me kamera i qëndrave të votimit dhe votimi nga jashtë i shtetasve shqiptarë që kanë vendbanimin e përhershëm jashtë Shqipërisë, KQZ dëshiron të zhvillojë një takim konsultativ me përfaqësuesit e partive politike në KQZ”. Si orar për takimin KQZ-ja sugjeron orën 15:30, thuhet në njoftim.

Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve në një njoftim dërguar selive të partive politike i kërkon takim për zgjedhjet e 25 qershorit partive politike ditën e nesërme.

“Duke marrë në konsideratë afrimin e datës së zgjedhjeve dhe rëndësinë që kanë projektet e identifikimit biometrik të zgjedhësve, votimit dhe numërimit elektronik, monitorimi me kamera i qëndrave të votimit dhe votimi nga jashtë i shtetasve shqiptarë që kanë vendbanimin e përhershëm jashtë Shqipërisë, KQZ dëshiron të zhvillojë një takim konsultativ me përfaqësuesit e partive politike në KQZ”. Si orar për takimin KQZ-ja sugjeron orën 15:30, thuhet në njoftim.

Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve në një njoftim dërguar selive të partive politike i kërkon takim për zgjedhjet e 25 qershorit partive politike ditën e nesërme.

“Duke marrë në konsideratë afrimin e datës së zgjedhjeve dhe rëndësinë që kanë projektet e identifikimit biometrik të zgjedhësve, votimit dhe numërimit elektronik, monitorimi me kamera i qëndrave të votimit dhe votimi nga jashtë i shtetasve shqiptarë që kanë vendbanimin e përhershëm jashtë Shqipërisë, KQZ dëshiron të zhvillojë një takim konsultativ me përfaqësuesit e partive politike në KQZ”. Si orar për takimin KQZ-ja sugjeron orën 15:30, thuhet në njoftim.