Tërmeti/ Soreca publikon videon: Kujtojmë 51 viktimat dhe solidaritetin e BE!

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

Tërmeti/ Soreca publikon videon: Kujtojmë 51 viktimat dhe solidaritetin e BE!

Ambasadori i BE në Shqipëri, Luigi Soreca ka publikuar një video homazh në 1-vjetorin e tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit të vitit 2019.

Soreca thotë se vit pas tërmetit të gjithë kujtojnë 51 viktimat në Shqipëri dhe solidaritetin e BE-se dhe vendeve anëtare të unionit.

Ambasadori gjithashtu ka theksuar se tani është koha për të punuar dhe për të ndërtuar së bashku.

 

 

Ambasadori i BE në Shqipëri, Luigi Soreca ka publikuar një video homazh në 1-vjetorin e tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit të vitit 2019.

Soreca thotë se vit pas tërmetit të gjithë kujtojnë 51 viktimat në Shqipëri dhe solidaritetin e BE-se dhe vendeve anëtare të unionit.

Ambasadori gjithashtu ka theksuar se tani është koha për të punuar dhe për të ndërtuar së bashku.