SHBA/ Këngëtari shqiptar pjesë e albumit të ri të Ariana Grandes

E shtunë, 5 Dhjetor, 2020
E shtunë, 5 Dhjetor, 2020

SHBA/ Këngëtari shqiptar pjesë e albumit të ri të Ariana Grandes

Këngëtari shqiptar Albert Stanaj do të jetë pjesë e albumit të ri të Ariana Grandes. Artistja me famë botërore ka publikuar albumin e saj të ri “Positions” dhe shqiptari nga Mali i Zi mësohet se është tekstshkrues i njërës prej këngëve të albumit.

Stanaj i ka munguar prej disa kohësh tregut muzikor, ndërkohë që këngët e tij të suksesshme “Romantic” dhe “Ain’t love strange” dëgjohen ende.

“Ju thashë që kam qëndruar në qetësi. Jam me të vërtetë shumë mirënjohës për shoqërinë që kam me Ariana Granden. Thellësisht mirënjohës që jam pjesë e këtij regjistrimi. Për të gjithë ata që janë pranë meje, faleminderit. Tani kemi shumë këngë rrugës. Koha për t’ia dalë”, shkruan këngëtari në rrjetet sociale.

Këngëtari shqiptar Albert Stanaj do të jetë pjesë e albumit të ri të Ariana Grandes. Artistja me famë botërore ka publikuar albumin e saj të ri “Positions” dhe shqiptari nga Mali i Zi mësohet se është tekstshkrues i njërës prej këngëve të albumit.

Stanaj i ka munguar prej disa kohësh tregut muzikor, ndërkohë që këngët e tij të suksesshme “Romantic” dhe “Ain’t love strange” dëgjohen ende.

“Ju thashë që kam qëndruar në qetësi. Jam me të vërtetë shumë mirënjohës për shoqërinë që kam me Ariana Granden. Thellësisht mirënjohës që jam pjesë e këtij regjistrimi. Për të gjithë ata që janë pranë meje, faleminderit. Tani kemi shumë këngë rrugës. Koha për t’ia dalë”, shkruan këngëtari në rrjetet sociale.