Aeroporti “Rinasit” konfirmon 22 fluturime për nesër. Ja kush mund të udhëtojë 

E mërkurë, 16 Shtator, 2020
E mërkurë, 16 Shtator, 2020

Aeroporti “Rinasit” konfirmon 22 fluturime për nesër. Ja kush mund të udhëtojë 

Aeroporti i Rinasit ka njoftuar sot se për ditën e nesërme janë konfirmuar 22 fluturime.

Sikurse ka theksuar për cdo fluturim të realizuar deri tani TIA edhe një herë njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀

TIA i bën thirrje qytetarëve se para çdo udhëtimi të kontaktojnë kompaninë ajrore ku kanë prerë biletën, si dhe të respektojnë protokollin e sigurisë për ruajtjen e higjienës.

⠀⠀

Njoftimi i plotë:

22 Fluturimet e konfirmuara për datën 12.09.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Shtune janë:⠀⠀

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Conrad Airlines – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Ancona dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

Aeroporti i Rinasit ka njoftuar sot se për ditën e nesërme janë konfirmuar 22 fluturime.

Sikurse ka theksuar për cdo fluturim të realizuar deri tani TIA edhe një herë njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀

TIA i bën thirrje qytetarëve se para çdo udhëtimi të kontaktojnë kompaninë ajrore ku kanë prerë biletën, si dhe të respektojnë protokollin e sigurisë për ruajtjen e higjienës.

⠀⠀

Njoftimi i plotë:

22 Fluturimet e konfirmuara për datën 12.09.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Shtune janë:⠀⠀

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Conrad Airlines – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Ancona dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim