Ambasada Gjermane ndihma për familjet në vështirësi në Tiranë

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Ambasada Gjermane ndihma për familjet në vështirësi në Tiranë

Me moton “Së bashku kundër Coronavirusit” shumë njerëz në mbarë botën janë angazhuar në nisma humanitare. Edhe Ambasada gjermane në Shqipëri është përfshirë në një nismë të tillë për ti ardhur në ndihmë shumë njerëzve që janë goditur nga kriza e pandemisë në Shqipëri. Nëpërmjet një postimi në facebook ka bërë të ditur se “Ne dëshirojmë të ofrojmë ndihmë në raste urgjente. Ambasada Gjermane do të mbështesë në dy muajt e ardhshëm familjet rome dhe egjiptiane në Tiranë me artikuj ushqimore dhe higjene. Blerja dhe shpërndarja e ndihmave bëhet nga partneri ynë në këtë projektit ADRA”


Ambasadori Peter Zingraf ishte i pranishëm gjatë shpërndarjes së ndihmave të para për 35 familje dhe mundi të shihte situatën në vend. Ndihma urgjente në rajone të tjera të vendit do të nisen gjithashtu me mbështetjen gjermane brenda ditëve të ardhshme.

Me moton “Së bashku kundër Coronavirusit” shumë njerëz në mbarë botën janë angazhuar në nisma humanitare. Edhe Ambasada gjermane në Shqipëri është përfshirë në një nismë të tillë për ti ardhur në ndihmë shumë njerëzve që janë goditur nga kriza e pandemisë në Shqipëri. Nëpërmjet një postimi në facebook ka bërë të ditur se “Ne dëshirojmë të ofrojmë ndihmë në raste urgjente. Ambasada Gjermane do të mbështesë në dy muajt e ardhshëm familjet rome dhe egjiptiane në Tiranë me artikuj ushqimore dhe higjene. Blerja dhe shpërndarja e ndihmave bëhet nga partneri ynë në këtë projektit ADRA”


Ambasadori Peter Zingraf ishte i pranishëm gjatë shpërndarjes së ndihmave të para për 35 familje dhe mundi të shihte situatën në vend. Ndihma urgjente në rajone të tjera të vendit do të nisen gjithashtu me mbështetjen gjermane brenda ditëve të ardhshme.

Me moton “Së bashku kundër Coronavirusit” shumë njerëz në mbarë botën janë angazhuar në nisma humanitare. Edhe Ambasada gjermane në Shqipëri është përfshirë në një nismë të tillë për ti ardhur në ndihmë shumë njerëzve që janë goditur nga kriza e pandemisë në Shqipëri. Nëpërmjet një postimi në facebook ka bërë të ditur se “Ne dëshirojmë të ofrojmë ndihmë në raste urgjente. Ambasada Gjermane do të mbështesë në dy muajt e ardhshëm familjet rome dhe egjiptiane në Tiranë me artikuj ushqimore dhe higjene. Blerja dhe shpërndarja e ndihmave bëhet nga partneri ynë në këtë projektit ADRA”


Ambasadori Peter Zingraf ishte i pranishëm gjatë shpërndarjes së ndihmave të para për 35 familje dhe mundi të shihte situatën në vend. Ndihma urgjente në rajone të tjera të vendit do të nisen gjithashtu me mbështetjen gjermane brenda ditëve të ardhshme.