Greqi/ Paketa e ndihmës, përfitojnë familjet shqiptare me dokumente të rregullta

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Greqi/ Paketa e ndihmës, përfitojnë familjet shqiptare me dokumente të rregullta

Athina po fillon zbatimi i masave shtesë në ndihmë të popullatës, akorduar nga fondet e Bashkimit Europian, prej të cilave do të përfitojnë edhe bashkatdhetarët tanë që jetojnë në këtë vend. Ministri i Ekonomisë në vend Kristos Staiikouras pritet që të publikojë tjetër plan masash shtesë, në ndihmë të popullatës. 14 miliardë euro plus 10 miliardë euro ndihmë europiane është ndihma që do të akordojë qeveria helene.

Ndërsa, përfituese nga paketa ekonomike do të jenë edhe familjet shqiptare që kanë dokumente të rregullta e jetojnë në Greqi.

Mitsotakis ka dhënë një tjetër mesazh për popullin. Nesër do të nisë shpërndarja e ndihmave dhe dhënia e parave për personat që janë pa punë, sic u njoftua dje. Do të jepet asistencë  800 euro për 175 mijë punonjës.

Janë 200 mijë të papunë që kanë marrë shtesë mbi pagesën e papunësisë. 85 shkencëtarë do trajtohen me 600 euro dhe 155 mijë të tjerë të papunë do marrin asistencë rreth 400 euro.

Burimi origjinal, këtu:

Athina po fillon zbatimi i masave shtesë në ndihmë të popullatës, akorduar nga fondet e Bashkimit Europian, prej të cilave do të përfitojnë edhe bashkatdhetarët tanë që jetojnë në këtë vend. Ministri i Ekonomisë në vend Kristos Staiikouras pritet që të publikojë tjetër plan masash shtesë, në ndihmë të popullatës. 14 miliardë euro plus 10 miliardë euro ndihmë europiane është ndihma që do të akordojë qeveria helene.

Ndërsa, përfituese nga paketa ekonomike do të jenë edhe familjet shqiptare që kanë dokumente të rregullta e jetojnë në Greqi.

Mitsotakis ka dhënë një tjetër mesazh për popullin. Nesër do të nisë shpërndarja e ndihmave dhe dhënia e parave për personat që janë pa punë, sic u njoftua dje. Do të jepet asistencë  800 euro për 175 mijë punonjës.

Janë 200 mijë të papunë që kanë marrë shtesë mbi pagesën e papunësisë. 85 shkencëtarë do trajtohen me 600 euro dhe 155 mijë të tjerë të papunë do marrin asistencë rreth 400 euro.

Burimi origjinal, këtu:

Athina po fillon zbatimi i masave shtesë në ndihmë të popullatës, akorduar nga fondet e Bashkimit Europian, prej të cilave do të përfitojnë edhe bashkatdhetarët tanë që jetojnë në këtë vend. Ministri i Ekonomisë në vend Kristos Staiikouras pritet që të publikojë tjetër plan masash shtesë, në ndihmë të popullatës. 14 miliardë euro plus 10 miliardë euro ndihmë europiane është ndihma që do të akordojë qeveria helene.

Ndërsa, përfituese nga paketa ekonomike do të jenë edhe familjet shqiptare që kanë dokumente të rregullta e jetojnë në Greqi.

Mitsotakis ka dhënë një tjetër mesazh për popullin. Nesër do të nisë shpërndarja e ndihmave dhe dhënia e parave për personat që janë pa punë, sic u njoftua dje. Do të jepet asistencë  800 euro për 175 mijë punonjës.

Janë 200 mijë të papunë që kanë marrë shtesë mbi pagesën e papunësisë. 85 shkencëtarë do trajtohen me 600 euro dhe 155 mijë të tjerë të papunë do marrin asistencë rreth 400 euro.

Burimi origjinal, këtu: