Karantina / Bujar Qamili këndon për banorët në rrugicat e Shkodrës

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Karantina / Bujar Qamili këndon për banorët në rrugicat e Shkodrës

 

“Kryeqendra e veriut” të Shqipërisë ka vendosur të sfidojë pandeminë COVID-19 sikurse vetëm ajo mund ta bënte, me muzikë.

Njerëzit nga ballkonet e dritaret e tyre shijuan muzikën popullore shkodrane që vinte nga sheshi kryesor i qytetit duke mposhtur kështu monotoninë e ditëve të karantinës.

“Dhuratë për Shkodrën” ishte koncerti të cilin spektatorët e ndoqën nga ballkonet e shtëpive, ku mjeshtëri i madh Bujar Qamili, për rreth një ore shpalosi një repertor të pasur muzikor me këngë të vjetra qytetare shkodrane si dhe këngët e tij më të njohura ndër vite.

Në një intervistë të dhënë disa ditë më parë, Qamili u shpreh se ky do të jetë një koncert i veçantë, spektatori më i miri për të ishte ai që do të dilte në ballkon a dritare të shtëpisë.

Koncerti me moton së bashku të mund të festojmë e të gëzojmë dhe të sfidojmë ato orë të vështira që ka krijuar koronavirusi u zhvillua në sheshin Bulevardi Zogu i parë, Parrucë ndërsa njerëzit vazhdon të zbatonin masat e qëndrimit në shtëpi.

 

“Kryeqendra e veriut” të Shqipërisë ka vendosur të sfidojë pandeminë COVID-19 sikurse vetëm ajo mund ta bënte, me muzikë.

Njerëzit nga ballkonet e dritaret e tyre shijuan muzikën popullore shkodrane që vinte nga sheshi kryesor i qytetit duke mposhtur kështu monotoninë e ditëve të karantinës.

“Dhuratë për Shkodrën” ishte koncerti të cilin spektatorët e ndoqën nga ballkonet e shtëpive, ku mjeshtëri i madh Bujar Qamili, për rreth një ore shpalosi një repertor të pasur muzikor me këngë të vjetra qytetare shkodrane si dhe këngët e tij më të njohura ndër vite.

Në një intervistë të dhënë disa ditë më parë, Qamili u shpreh se ky do të jetë një koncert i veçantë, spektatori më i miri për të ishte ai që do të dilte në ballkon a dritare të shtëpisë.

Koncerti me moton së bashku të mund të festojmë e të gëzojmë dhe të sfidojmë ato orë të vështira që ka krijuar koronavirusi u zhvillua në sheshin Bulevardi Zogu i parë, Parrucë ndërsa njerëzit vazhdon të zbatonin masat e qëndrimit në shtëpi.

 

“Kryeqendra e veriut” të Shqipërisë ka vendosur të sfidojë pandeminë COVID-19 sikurse vetëm ajo mund ta bënte, me muzikë.

Njerëzit nga ballkonet e dritaret e tyre shijuan muzikën popullore shkodrane që vinte nga sheshi kryesor i qytetit duke mposhtur kështu monotoninë e ditëve të karantinës.

“Dhuratë për Shkodrën” ishte koncerti të cilin spektatorët e ndoqën nga ballkonet e shtëpive, ku mjeshtëri i madh Bujar Qamili, për rreth një ore shpalosi një repertor të pasur muzikor me këngë të vjetra qytetare shkodrane si dhe këngët e tij më të njohura ndër vite.

Në një intervistë të dhënë disa ditë më parë, Qamili u shpreh se ky do të jetë një koncert i veçantë, spektatori më i miri për të ishte ai që do të dilte në ballkon a dritare të shtëpisë.

Koncerti me moton së bashku të mund të festojmë e të gëzojmë dhe të sfidojmë ato orë të vështira që ka krijuar koronavirusi u zhvillua në sheshin Bulevardi Zogu i parë, Parrucë ndërsa njerëzit vazhdon të zbatonin masat e qëndrimit në shtëpi.