Britani e Madhe/ 2 shqiptar humbin jetën nga koronavirus, 6 në gjendje të rëndë

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Britani e Madhe/ 2 shqiptar humbin jetën nga koronavirus, 6 në gjendje të rëndë

Britania po vazhdon të përballet me numrin e lartë të njerëzve të infektuar me virusin COVID-19. Mes njerëzve që kanë humbur jetën ditën e sotme janë edhe 2 shqiptar në Londër, ndërsa 6 shqiptarë të tjerë janë të në gjendje të rëndë dhe i janë nënshtruar procesit të ventilimit. Lajmin e  ka konfirmuar dr. Zamira Ruspi, mjeke në Shërbimin Parësor (Primary Care Gp) në North West London.

Një prej personave që ka humbur jetën është një 60 vjeçar nga Ferizaj i Kosovës.  

Britania e Madhe ka gjithsej 47,806 të prekur dhe 4,932 viktima nga COVID-19.

Britania po vazhdon të përballet me numrin e lartë të njerëzve të infektuar me virusin COVID-19. Mes njerëzve që kanë humbur jetën ditën e sotme janë edhe 2 shqiptar në Londër, ndërsa 6 shqiptarë të tjerë janë të në gjendje të rëndë dhe i janë nënshtruar procesit të ventilimit. Lajmin e  ka konfirmuar dr. Zamira Ruspi, mjeke në Shërbimin Parësor (Primary Care Gp) në North West London.

Një prej personave që ka humbur jetën është një 60 vjeçar nga Ferizaj i Kosovës.  

Britania e Madhe ka gjithsej 47,806 të prekur dhe 4,932 viktima nga COVID-19.

Britania po vazhdon të përballet me numrin e lartë të njerëzve të infektuar me virusin COVID-19. Mes njerëzve që kanë humbur jetën ditën e sotme janë edhe 2 shqiptar në Londër, ndërsa 6 shqiptarë të tjerë janë të në gjendje të rëndë dhe i janë nënshtruar procesit të ventilimit. Lajmin e  ka konfirmuar dr. Zamira Ruspi, mjeke në Shërbimin Parësor (Primary Care Gp) në North West London.

Një prej personave që ka humbur jetën është një 60 vjeçar nga Ferizaj i Kosovës.  

Britania e Madhe ka gjithsej 47,806 të prekur dhe 4,932 viktima nga COVID-19.