SHBA/ Një simpozium për 25 vjetorin e ndarjes nga jeta të Shën Terezës

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

SHBA/ Një simpozium për 25 vjetorin e ndarjes nga jeta të Shën Terezës

Më 3 maj Qendra “Nëna Terezë” e Kishës Katolike “Zoja e Shkodrës”, Federata Pan Shqiptare “Vatra” dhe Gazeta shqiptaro-amerikane “Illyria” organizojnë një simpozium me rastin e 25 vjetorit të ndarjes nga jeta të Shën Terezës. Takimi organizohet në ora 18:00 (ora lokale) në sallën “Nëna Terezë” të Kishës Katolike Zoja e Shkodrës 151 West Ilarlsdale Avenue, ILurtsdale, NY

Në simpozium do të të përshëndesë Don Pjeter Popaj ndërsa Don Lush Gjergji do të mbajë kumtesën “Shën Jeronimi Ilir dhe shqiptarët”. Folës të tjerë do të jenë: Ines Angeli Murzalu me “Shën Tereza dhe revolucioni i paqes”, Vehbi Bajrami, “Shqiptarët e Amerikës dhe Shën Tereza”, Tonin Mirakaj, “Takimi im i parë me Shën Terezën”, Elmi Berisha, “Energjia hyjnore e Shën Terezës dhe ndikimi i saj tek shqiptarët”, Marash Nucullaj “Ceremonia e varrimit të Shën Terezës dhe pjesëmarrja e shqiptarëve” dhe Anton Raja, “Kontributi i shqiptarëve të Amerikës për ndërtimin e Katedrales “Shën Tereza”.

Organizatorët ftojnë komunitetin të marrë pjesë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Më 3 maj Qendra “Nëna Terezë” e Kishës Katolike “Zoja e Shkodrës”, Federata Pan Shqiptare “Vatra” dhe Gazeta shqiptaro-amerikane “Illyria” organizojnë një simpozium me rastin e 25 vjetorit të ndarjes nga jeta të Shën Terezës. Takimi organizohet në ora 18:00 (ora lokale) në sallën “Nëna Terezë” të Kishës Katolike Zoja e Shkodrës 151 West Ilarlsdale Avenue, ILurtsdale, NY

Në simpozium do të të përshëndesë Don Pjeter Popaj ndërsa Don Lush Gjergji do të mbajë kumtesën “Shën Jeronimi Ilir dhe shqiptarët”. Folës të tjerë do të jenë: Ines Angeli Murzalu me “Shën Tereza dhe revolucioni i paqes”, Vehbi Bajrami, “Shqiptarët e Amerikës dhe Shën Tereza”, Tonin Mirakaj, “Takimi im i parë me Shën Terezën”, Elmi Berisha, “Energjia hyjnore e Shën Terezës dhe ndikimi i saj tek shqiptarët”, Marash Nucullaj “Ceremonia e varrimit të Shën Terezës dhe pjesëmarrja e shqiptarëve” dhe Anton Raja, “Kontributi i shqiptarëve të Amerikës për ndërtimin e Katedrales “Shën Tereza”.

Organizatorët ftojnë komunitetin të marrë pjesë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.