Filmi “Zgjoi” nesër premierë në Danimarkë

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

Filmi “Zgjoi” nesër premierë në Danimarkë

Filmi që e çoi Kosovën në garën finale për çmimet “Oscar” do të nis nesër turneun e shfaqjeve në Danimarkë në 19 kinema në tërë territorin danez. Në Kopenhagë ku banojnë numri më i madh i shqiptarëve filmi do të shfaqet në tre kinema të qytetit:

Grand Teatret – Mikkel Bryggers Gade 8

1460 København K – Në qendër në hyrje te Strøget, kthesa e parë në të djathtë.

Vester Vov Vov – Absalonsgade 5, 1658 København V – Te udhëkryqi Vesterbrogade, Absalonsgade.

Empire Bio – Empire Bio

Guldbergsgade 29F

2200 København N – Në afërsi të Murit të Verdhë në Nørrebrogade.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Filmi që e çoi Kosovën në garën finale për çmimet “Oscar” do të nis nesër turneun e shfaqjeve në Danimarkë në 19 kinema në tërë territorin danez. Në Kopenhagë ku banojnë numri më i madh i shqiptarëve filmi do të shfaqet në tre kinema të qytetit:

Grand Teatret – Mikkel Bryggers Gade 8

1460 København K – Në qendër në hyrje te Strøget, kthesa e parë në të djathtë.

Vester Vov Vov – Absalonsgade 5, 1658 København V – Te udhëkryqi Vesterbrogade, Absalonsgade.

Empire Bio – Empire Bio

Guldbergsgade 29F

2200 København N – Në afërsi të Murit të Verdhë në Nørrebrogade.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.