Takimi/ “Shqipëria, një vend mesdhetar në lindje të Italisë”

E mërkurë, 29 Mars, 2023
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Takimi/ “Shqipëria, një vend mesdhetar në lindje të Italisë”

Ditën e nesërme në kuadër të takimeve “Mesdheu rrëfyer nga gratë” organizohet mbrëmja kushtuar Shqipërisë. Në takimin që mban titullin “Shqipëria, një vend mesdhetar në lindje të Italisë” do të marrin pjesë katër gra shqiptare, profesioniste, të suksesshme dhe të integruara në shoqërinë italiane, Ismete Leba Selmanaj, Diana Docci, Elvira Lika dhe Re Rezearta Dizdari, të cilat do të rrëfejnë përvojat e tyre.

Ky aktivitet organizohet nga Muzeu i grave të Mesdheut Calmana, Komuna e Procidës, muzeu Civiltà Contadina i Montefalcone “Cosimo Nardi” në Komunën  Montefalcone.

Takimin mund ta ndiqni live duke u lidhur në linkun: http://meet.google.com/cer-sjaw-cxn

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ditën e nesërme në kuadër të takimeve “Mesdheu rrëfyer nga gratë” organizohet mbrëmja kushtuar Shqipërisë. Në takimin që mban titullin “Shqipëria, një vend mesdhetar në lindje të Italisë” do të marrin pjesë katër gra shqiptare, profesioniste, të suksesshme dhe të integruara në shoqërinë italiane, Ismete Leba Selmanaj, Diana Docci, Elvira Lika dhe Re Rezearta Dizdari, të cilat do të rrëfejnë përvojat e tyre.

Ky aktivitet organizohet nga Muzeu i grave të Mesdheut Calmana, Komuna e Procidës, muzeu Civiltà Contadina i Montefalcone “Cosimo Nardi” në Komunën  Montefalcone.

Takimin mund ta ndiqni live duke u lidhur në linkun: http://meet.google.com/cer-sjaw-cxn

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.