Aktiviteti/ 30 vjetori i marrëdhënieve diplomatike Shqipëri – Slloveni

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Aktiviteti/ 30 vjetori i marrëdhënieve diplomatike Shqipëri – Slloveni

Më 10 dhe 11 Mars në Muzeun historik kombëtar Ambasada e Sllovenisë në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Kombëtarë të Tiranës, organizojnë ekspozitë dhe simpozium për nder të 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë. Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe shoqata Iliria nga Kopëri, Slloveni.

“Shoqata Iliria nga Kopëri jemi të kënaqur dhe të nderuar që është përzgjedhur kjo histori e shqiptarëve të Mesjetës në Kopër për të u promovuar. Shoqata e jonë me kryetar Heset Ahmeti dhe me redaktorin e librit “Monumenta Albanica Justinopolitana” dhe Revistës Iliria zoti Peter Štoka, punon që plot 7 vite me radhë. E njëjta ekspozit dhe simoozium do të mbahen edhe në Prishtinë më 14 Mars” thuhet në njoftimin e shoqatës.

Më 10 dhe 11 Mars në Muzeun historik kombëtar Ambasada e Sllovenisë në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Kombëtarë të Tiranës, organizojnë ekspozitë dhe simpozium për nder të 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë. Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe shoqata Iliria nga Kopëri, Slloveni.

“Shoqata Iliria nga Kopëri jemi të kënaqur dhe të nderuar që është përzgjedhur kjo histori e shqiptarëve të Mesjetës në Kopër për të u promovuar. Shoqata e jonë me kryetar Heset Ahmeti dhe me redaktorin e librit “Monumenta Albanica Justinopolitana” dhe Revistës Iliria zoti Peter Štoka, punon që plot 7 vite me radhë. E njëjta ekspozit dhe simoozium do të mbahen edhe në Prishtinë më 14 Mars” thuhet në njoftimin e shoqatës.

Më 10 dhe 11 Mars në Muzeun historik kombëtar Ambasada e Sllovenisë në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Kombëtarë të Tiranës, organizojnë ekspozitë dhe simpozium për nder të 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë. Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe shoqata Iliria nga Kopëri, Slloveni.

“Shoqata Iliria nga Kopëri jemi të kënaqur dhe të nderuar që është përzgjedhur kjo histori e shqiptarëve të Mesjetës në Kopër për të u promovuar. Shoqata e jonë me kryetar Heset Ahmeti dhe me redaktorin e librit “Monumenta Albanica Justinopolitana” dhe Revistës Iliria zoti Peter Štoka, punon që plot 7 vite me radhë. E njëjta ekspozit dhe simoozium do të mbahen edhe në Prishtinë më 14 Mars” thuhet në njoftimin e shoqatës.